Connect with us

Hirdetés

technokrata

Jön a Renault alapú Mitsubishi szedán

Garázs

Jön a Renault alapú Mitsubishi szedán

Külső gyártó termékével tömhetik be a piaci rést.

Mitsubishi korábban már felfedte stratégiáját, miszerint az igazán népszerű kategóriában, a SUV-k között indítana saját modellt, míg azokban a szegmensekben, ahol kevésbé erős a japán márka, ott a partnerek modelljeire támaszkodna. Épp erről beszélt Don Swearingen, a Mitsubishi észak-amerikai részlegének alelnöke.

0210_mitsubishi_outlander_02

Swearingen egy interjú során árult el néhány újdonságot a Mitsubishi jövőjével, illetve a modellpaletta alakulásával kapcsolatosan. Az alelnök elmondta, hogy a japánok továbbra is tárgyalásokat folytatnak a Renault-Nissannal egy lehetőségről, miszerint a Mitsubishi Renault alapokra építene egy szedán modellt. Mindez Európán nem érintené, a gyémántosok ugyanis az észak-amerikai piacra szánnák a D-szegmensbe sorolandó újdonságot. Amennyiben mindez megvalósul, az autó építését a Renault –Samsung dél-koreai Busanban lévő gyárában oldanák meg.

Swearingen nem árulta el, hogy mikor érkezik majd a szóban forgó modell, azonban hozzátette: „hatalmas piacot hagytunk el és meg kell találnunk a módját, hogy kielégítsük az így létrejött vásárlói igényeket”.

1125_mitsubishi_suv_01

A vezető arról is beszélt, hogy a ráncfelvarrott Outlander még ebben az évben megérkezik, ráadásul az Outlander Sport kínálata egy új tervezésű 2,4 literes, négyhengeres benzinmotorral és frissített fokozatmentes CVT váltóval gazdagodna. Az Egyesült Államokban emellett a Mirageból épített szedán is debütálhat a közeljövőben.

Forrás: Autó Pult 



Szólj hozzá!

További Garázs

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés