Connect with us

Hirdetés

technokrata

Fotózásra termett: Bemutatkozott a Galaxy NX

Kütyük

Fotózásra termett: Bemutatkozott a Galaxy NX

Androiddal szerelt professzionális fényképezőgépet mutatott be a Samsung.

A Samsung számára már nem ismeretlen az Androiddal szerelt fényképezők piaca, ám a most bemutatott Galaxy NX mégis különlegesnek számít. Ez a modell ugyanis nem pusztán egy  kompakt fényképezőbe oltott okostelefon, hiszen cserélhető objektívjének hála az elöbbieknél sokkal jobb képet tudunk vele csinálni.

A Galaxy NX-be ugyanis egy 20.3 megapixeles APS-C szenzor került, ami a hatalmas felbontású képek mellett 25 fps sebességgel FullHD felvételek rögzítésére is képes. A készülék sorozatfelvételek rögzítésére is képes 8.6 fps sebetséggel. A Galaxy NX a Samsung termékeiről ismert NX foglalattal rendelkezik, amihez bármilyen, a korábbi Samsung DSLR modellünkön használt objektívet csatlakoztathatunk.

Screen-Shot-2013-06-13-at-10.32.20-AM

Természetesen nem csak fotózhatunk, hiszen a 4.8″-es HD felbontású kijelzőn az Android 4.2 Jelly Bean-el kompatibilis alkalmazásokkal is szórakozhatunk. A Galaxy NX-en ez nem fog múlni, hiszen az 1.6 GHz-en működő négymagos processzora és a hozzá társuló 2 GB RAM minden, ma letölthető androidos alkalmazás futtatására alkalmassá teszi. A beépített memória mérete 16 GB amit microSD kártyával bővíthetünk. Kapcsolattartásban is erős a modell, hiszen a repertoárjában megtalálható az LTE, a HSDPA, a Wifi és a Bluetooth 4.0 támogatás is.

tinhte_Samsung_Galaxy_NX_1

A 495 grammos modell számos, a fotózással kapcsolatos alkalmazással kerül piacra, így megtaláljuk az Adobe Photoshop Lightroom-ot, a True 3D Creator-t amely a 3D-s képek készítésére szolgál és nem feledkezhetünk meg a TouchWiz felület különlegességeiről sem, hiszen akár 30 féle előrekonfigurált fotós trükkből lehet választani.

tinhte_Samsung_Galaxy_NX_2

A piacra kerülés dátumát és a várható árat egyelőre nem árulta el a dél-koreai vállalat.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés