Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ilyen olcsón ritkán tud ennyit egy mobil

Kütyük

Ilyen olcsón ritkán tud ennyit egy mobil

Kínában alig 42 ezret kell fizetni a nyolcmagos processzorral szerelt Redmi Note 3-ért!

Alig 5 évvel ezelőtt hozták létre egyáltalán a Xiaomi-t, a sokak által kínai Apple-nek nevezett vállalatot. Mára azonban nemcsak, hogy a saját piacukon érnek el sikereket, de nem nemzetközi szinten is egyre komolyabban veszik őket.

Épp ezért nem is meglepő, hogy legújabb, ma leleplezett phabletjük alaposan felülmúlja az elődjét. A Redmi Note 3-as ugyanis egy 5,5 colos, Full HD felbontású megjelenítőt, egy nyolcmagos, 2,2 GHz-en üzemelő MediaTek Helio X10 processzort és konfigurációtól függően 2 vagy 3 GB RAM-ot tartalmaz.

redminote3

Míg előbbi a 16 GB-os kivitel esetén jár, addig utóbbiért a 32 GB-os tárhelyet kell választani. A fémházas Note 3-ban a mai trendeknek megfelelően egy ujjlenyomat-olvasó is helyet kapott, illetve nem maradt ki a WiFi ac támogatás sem. A kétkártyás újdonság hátlapja egy 4000 mAh-es akkumulátort rejt, azaz várhatóan nem merül le a nap végére a készülék.

A Redmi Note 3-as alapverziójáért  Kínában alig több mint 42 ezer forintott kell fizetni, azaz könnyen a piac egyik legjobb ajánlata lehet. Ha ennyire olcsón nem is,  de 60-70 ezer forint körüli áron valószínűleg itthon is megvehetjük majd a mobilt, hivatalos garanciával.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés