Connect with us

Hirdetés

technokrata

Itt a VAIO első laptopja a Sony után

Kütyük

Itt a VAIO első laptopja a Sony után

Megérkezett a VAIO Z és a VAIO Z Canvas.

A Sony-tól mára teljesen függetlenné vált VAIO két új laptopot is bemutatott a minap Tokióban. A VAIO Z már mától előrendelhető japánban, míg a VAIO Z Canvasra még májusig várnunk kell.

A 13.3 colos VAIO Z egy második generációs szupergyors SSD-t és egy ötödik generációs (eddig ismeretlen típusú) Core i7-es processzort tudhat magáénak. Háza a VAIO Pro 13-hoz hasonlóan szénszálas és alumínium részekből áll, így mindössze 1.34 kg. Érdekessége, hogy a képernyő kifordítható, amivel egy tabletté tud alakulni a gép, így még jobban kihasználhatjuk érintőképernyőjét. A képernyő felénél van a billenési pont.

Elmondásuk szerint ez az eddigi leghosszabb üzemidővel rendelkező laptopjuk, és akár 15 órás működésre is képes. Ára azonban közel sem ennyire lehengerlő, hiszen 1600 dollárt kérnek majd darabjáért.

A VAIO Z Canvas ennél egyszerűbben oldotta meg az átalakulást, ugyanis billentyűzetét egyszerűen lecsatolhatjuk, ha tabletként szeretnénk használni a masinát. A 12.1 inches kijelzője 2560 x 1704 pixelt tudhat magáénak, és az Adobe RGB színskála 95 %-át képes megjeleníteni. Ez az eszköz is egy i7-es processzorral érkezik, és a 256 GB-os SSD és a bámulatos 16 GB RAM sem maradt le. Reméljük hamarosan részletesebb specifikációkkal és több képpel is szolgálhatunk.

  vaio-z-2.0



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés