Connect with us

technokrata

Itt a FIBARO új távvezérlője

keyfob

Kütyük

Itt a FIBARO új távvezérlője

Itt a FIBARO új távvezérlője

Bemutatták a KeyFob-ot

A FIBARO KeyFob egy kis méretű távvezérlő, ami az ergonomikus, lapított ellipszoid formájának köszönhetően tökéletesen illeszkedik felhasználója tenyerébe. Segítségével a hatótávolságon belüli Z-Wave hálózatba kapcsolt eszközöket könnyedén tudjuk vezérelni. A KeyFob képes a standard Z-Wave Plus modulokkal és az újabb szériás Z-Wave 5 modulokkal is kommunikálni. Összehasonlítva a standard Z-Wave Plus protokollal, az új Z-Wave 5 hatótávolsága  50% nagyobb, valamint garantálja az összes rendszerbe illesztett, hatótávolságon belüli eszköz gyorsabb működését.

packshot-product

A 6 ergonomikusan elhelyezett gomb lehetővé teszi a KeyFob használója számára, hogy vagy aktiválja az előre felprogramozott jeleneteket vagy más eszközöknek adjon ki parancsot közvetlen működésre, mint például egy eszköz fel- és lekapcsolása, a fény színének változtatása vagy egy termosztát bekapcsolása.

Mindemellett a kényelmes és kompakt KeyFob távvezérlő pont akkora, hogy kulcscsomón is elfér, így kulcstartónkon bárhova magunkkal vihetjük.

keyfob_2

Ezt az apró FIBARO távirányítót RGB LED-del látta el a gyártó, hogy visszajelzést tudjon adni az eszköz állapotáról. Tudja jelezni, ha az eszköz bekapcsolt, vagy ha tovább tart az adott jelenet aktiválása, vagy ha az eszközben elemet kell cserélni. A távirányítóban lévő elem kapacitását is figyelemmel lehet kísérni, ugyanakkor jelez is a készülék, hogy alacsony a benne lévő elem töltöttsége. Így biztosan nem merül le teljesen, és még időben ki tudjuk cserélni, hogy zavartalanul működjön a távirányító. A KeyFob általános használat mellett 2 évig nem igényel elemcserét.

A KeyFob biztonsági okokból automatikusan lezár. Ezzel megelőzhető a véletlenszerű vagy jogtalan felhasználás. Ezt a tiltást fel lehet oldani a felhasználó igénye szerint beállított gomb kombinációval.

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd