Connect with us

Itt a FIBARO új távvezérlője

keyfob

Kütyük

Itt a FIBARO új távvezérlője

Itt a FIBARO új távvezérlője

Bemutatták a KeyFob-ot

A FIBARO KeyFob egy kis méretű távvezérlő, ami az ergonomikus, lapított ellipszoid formájának köszönhetően tökéletesen illeszkedik felhasználója tenyerébe. Segítségével a hatótávolságon belüli Z-Wave hálózatba kapcsolt eszközöket könnyedén tudjuk vezérelni. A KeyFob képes a standard Z-Wave Plus modulokkal és az újabb szériás Z-Wave 5 modulokkal is kommunikálni. Összehasonlítva a standard Z-Wave Plus protokollal, az új Z-Wave 5 hatótávolsága  50% nagyobb, valamint garantálja az összes rendszerbe illesztett, hatótávolságon belüli eszköz gyorsabb működését.

packshot-product

A 6 ergonomikusan elhelyezett gomb lehetővé teszi a KeyFob használója számára, hogy vagy aktiválja az előre felprogramozott jeleneteket vagy más eszközöknek adjon ki parancsot közvetlen működésre, mint például egy eszköz fel- és lekapcsolása, a fény színének változtatása vagy egy termosztát bekapcsolása.

Mindemellett a kényelmes és kompakt KeyFob távvezérlő pont akkora, hogy kulcscsomón is elfér, így kulcstartónkon bárhova magunkkal vihetjük.

keyfob_2

Ezt az apró FIBARO távirányítót RGB LED-del látta el a gyártó, hogy visszajelzést tudjon adni az eszköz állapotáról. Tudja jelezni, ha az eszköz bekapcsolt, vagy ha tovább tart az adott jelenet aktiválása, vagy ha az eszközben elemet kell cserélni. A távirányítóban lévő elem kapacitását is figyelemmel lehet kísérni, ugyanakkor jelez is a készülék, hogy alacsony a benne lévő elem töltöttsége. Így biztosan nem merül le teljesen, és még időben ki tudjuk cserélni, hogy zavartalanul működjön a távirányító. A KeyFob általános használat mellett 2 évig nem igényel elemcserét.

A KeyFob biztonsági okokból automatikusan lezár. Ezzel megelőzhető a véletlenszerű vagy jogtalan felhasználás. Ezt a tiltást fel lehet oldani a felhasználó igénye szerint beállított gomb kombinációval.

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő
09

Autók

De miééért kellett ezt tenni az orrával?

2017. február 22. szerda
jpg

Fotó-videó

Donald J. Trump beiktatása 180°-os gigapixel portrén

2017. január 23. hétfő