Connect with us

Hirdetés

technokrata

Lepottyant az égből egy szabályos, gömb alakú tárgy

gömb

Tudomány

Lepottyant az égből egy szabályos, gömb alakú tárgy

Lepottyant az égből egy szabályos, gömb alakú tárgy

Antenna és egy fura kód is van rajta

Veracruz városában ért földet az a gömbszerű tárgy, ami a hírek szerint fémből készülhetett. De hogy honnan jött, azt még mindig nem tudni.

Kisebb szenzációt okozott egy Mexikóban, azon is belül Veracruz városában talált, gömbszerű tárgy. Állítólag az égből érkezett, legalábbis a hírek és a megtaláló, a meteorológus Isidro Cano Luna szerint.

A tárgy egy fára hullva ért földet – írta erről a Vice. Hogy pontosan honnan érkezett, nem ismert, de az például kiderült, hogy van rajta antenna és valamilyen utasítás vagy kód is. Többek szerint katonai holmiról lesz szó, és ugyanezt gondolja Isidro Cano Luna is, aki ezért felszólította a mexikói haditengerészetet, hogy haladéktalanul vizsgálja meg a gömböt.

A gömb állítólag fémből van, de nyílás például nincs rajta, hogy tüzetesebben is meg lehessen vizsgálni. Ez utóbbit a meteorológus egyébként nagyon nem javasolja: szerinte az sem elképzelhetetlen, hogy a tárgy űrkutatáshoz, például rakétához kapcsolódó eszköz lesz, így pedig az is lehetséges, hogy radioaktív.

A gömböt – amely nagyjából egy hete ért földet – mostanra állítólag elszállították, de hogy hova és kik, azt nem tudni. A téma közben az egyik legnépszerűbb lett a mexikói ufóvadászok körében, akik többször is publikáltak róla a fórumaikon.

Forrás: HVG

További Tudomány

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
hisense
apple
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés