Connect with us

technokrata

Lepottyant az égből egy szabályos, gömb alakú tárgy

gömb

Tudomány

Lepottyant az égből egy szabályos, gömb alakú tárgy

Lepottyant az égből egy szabályos, gömb alakú tárgy

Antenna és egy fura kód is van rajta

Veracruz városában ért földet az a gömbszerű tárgy, ami a hírek szerint fémből készülhetett. De hogy honnan jött, azt még mindig nem tudni.

Kisebb szenzációt okozott egy Mexikóban, azon is belül Veracruz városában talált, gömbszerű tárgy. Állítólag az égből érkezett, legalábbis a hírek és a megtaláló, a meteorológus Isidro Cano Luna szerint.

A tárgy egy fára hullva ért földet – írta erről a Vice. Hogy pontosan honnan érkezett, nem ismert, de az például kiderült, hogy van rajta antenna és valamilyen utasítás vagy kód is. Többek szerint katonai holmiról lesz szó, és ugyanezt gondolja Isidro Cano Luna is, aki ezért felszólította a mexikói haditengerészetet, hogy haladéktalanul vizsgálja meg a gömböt.

A gömb állítólag fémből van, de nyílás például nincs rajta, hogy tüzetesebben is meg lehessen vizsgálni. Ez utóbbit a meteorológus egyébként nagyon nem javasolja: szerinte az sem elképzelhetetlen, hogy a tárgy űrkutatáshoz, például rakétához kapcsolódó eszköz lesz, így pedig az is lehetséges, hogy radioaktív.

A gömböt – amely nagyjából egy hete ért földet – mostanra állítólag elszállították, de hogy hova és kik, azt nem tudni. A téma közben az egyik legnépszerűbb lett a mexikói ufóvadászok körében, akik többször is publikáltak róla a fórumaikon.

Forrás: HVG

További Tudomány

Népszerű

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu