Connect with us

Hirdetés

technokrata

Te is élvezed a relaxáló kádfürdőket?

fürdőkádajtó

LifeStyle

Te is élvezed a relaxáló kádfürdőket?

Te is élvezed a relaxáló kádfürdőket?

Talán ilyenkor a rekkenő hőség idején fordul elő, hogy az ember annyira nem kívánja a forró kádfürdőt, de egyébként az év összes többi részében rendkívül jól tud esni a kikapcsolódásnak ezen formája. Mert a kádfürdőzés jóval több pusztán tisztálkodási rituálénál. Ennek is meg kell adni a módját, és számtalan olyan kiegészítő lehetőség van, ami még jobban elősegíti a pihenést és az elmélyülést.

Ahhoz azonban, hogy ezt az élményt átélhessük, feltétlenül szükséges az, hogy megteremtsük a megfelelő biztonságos feltételeket, és megszüntessünk minden olyan zavaró tényezőt és potenciális veszélyforrást, ami beárnyékolhatja a kádfürdőzésünket. Így mindenképpen érdemes azzal kezdeni, hogy kádajtót építtetünk be, amiről az UDOOR fürdőkádajtó blogjában még többet is olvashatsz.

Gondoskodj a biztonságról!

Elsődlegesen mindenképp gondoskodj arról, hogy kádajtót építtetsz be a már meglévő fürdőkádadba, így bármikor könnyen besétálhatsz oda. Vége az akrobatikus mozdulatoknak, fő a biztonság!

Szerencsére ez nem jár túl nagy rumlival, egy rövid egynapos művelet után a reggeli kipakolást követően este már használatba is veheted az új és biztonságos kádadat.

Aztán jöhetnek az extrák!

Ha kész a kád víz, benne van minden kedvenc fürdősó, olaj, fürdőbomba, akkor már csak a megfelelő zenét kell kiválasztani. Ezek közül egészen biztosan megtalálod a hangulatodnak megfelelő számot!

  • Szorongáscsökkentő dallamokra vágysz? A lágy hangzásvilágú, hangterápiás szakemberek által összeállított Weightless című, hosszabb lélegzetvételű zeneszám ideális lehet.
  • Esetleg inkább nyugalmat szeretnél? Az Airstream Electra című zenéje tökéletes lesz!
  • Enya hangzásvilága tökéletes minden fürdőszobába, egyszerűen gondtalanságot, súlytalanságot áraszt.
  • Az elméd megnyugtatására a Coldplay bármely száma szuper lesz, ám ha a legjobbat szeretnéd, akkor a Strawberry Swing dallamai csendüljenek fel a zenelejátszódból.
  • Választhatsz olasz zeneszerzők instrumentális számai vagy épp Norah Jones romantikus dallamai közül, mindkettő tökéletesen relaxált állapotot idéz elő.
  • Persze a gyerekek sem maradhatnak ki a jóból, így ha a gyerekzsivajon túl még lehet mást is hallani, akkor érdemes az Itty Bitty Beats We Fill the Bath with Fun című számával kezdeni.

A listát szinte a végtelenségig lehet fokozni, ahogy a kényeztető tippeket és tanácsokat is, amiért feltétlenül látogass el a fent említett, kádajtó beépítéssel foglalkozó cég oldalára.

Semmit ne hagyj ki!

Ahogy fentebb említettük, az UDOOR fürdőkádajtó blogja gyakorlatilag a kádfürdőzés szerelmeseinek a Mekkája. Minden, biztonsággal, egészséggel és kényeztetéssel kapcsolatos információt megtalálsz itt. Persze ne érezz semmit kötelező érvényűnek, csak azt próbáld ki és építsd be a napi/heti/havi rutinodba, ami számodra kényelmes és élvezetes.

Ha odafigyelsz magadra és a saját igényeidre, azért mind a tested, mind pedig a lelked nagyon hálás lesz!


További friss híreket talál a Technokrata főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

További LifeStyle

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés