Connect with us

Hirdetés

technokrata

Mihez húzhatsz fel sneakert?

sneaker sportcipő

LifeStyle

Mihez húzhatsz fel sneakert?

Mihez húzhatsz fel sneakert?

Egyáltalán nem túlzás azt állítani, hogy a sneakerek egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek. Világszerte uralják a piacot, nem véletlen. Mind az urak, mind a hölgyek szívesen veszik fel ezt a funkcionális cipőt, hiszen szinte mindenhez passzol, kényelmes, nem utolsósorban divatos. Remekül helytállnak a mindennapokban, munkában, de viselhetőek akár sportoláshoz is.

Ebben a cikkben eláruljuk, hogy mihez húzhatsz fel sneakert!

Egy igazán kivételes sportcipő

A True to Sole sneakerjei számos outfitet képesek feldobni, mindezt úgy, hogy közben a viselőjének személyiségéről is árulkodik. Kérdés lehet, hogy mi áll a siker hátterében, mihez érdemes felvenni egy ilyen sportcipőt. Igyekszünk pár olyan támpontot adni, hogy könnyebben döntésre juss, helyzettől függetlenül.

A sportcipők megkérdőjelezhetetlen sztárjának számító változat abszolút must have darab, aminek minden gardróbban helye van. Aki imádja a múlhatatlan, városi stílust, szereti kombinálni a praktikusságot a kényelemmel, annak tökéletes választás szinte bármilyen alkalomra. Bár korábban még főleg a sportolók viselték előszeretettel, manapság egyre bátrabban menetel a divatvilágban is. A hölgyeknél átvette a magas sarkú helyét a szoknyás szetteknél, így vált trendivé a sportos és elegáns kombináció.

Nincs megkötés!

Azzal hordod a kedvenc sneakeredet, amivel csak szeretnéd. Ha van már legalább egy ilyen lépőd, akkor hidd el, rengeteg időt spórolsz meg azzal, hogy nem kell a többi lábbeli között kutakodnod. Az, hogy mivel viseled, abszolút saját döntés, hiszen a modellek tökéletesen helytállnak a különböző eseményeken. Jó megoldás hétköznapokra, edzéshez, munkába, vásárláshoz egyaránt.

Sokféle módja van annak, hogyan hordhatod, csak a képzelet szab határt, hogy mit egészítesz ki vele. Amennyiben szeretsz konditerembe járni vagy futni, akkor szintén jó megoldás egy márkás sneaker. Akkor is kiváló döntés, ha nem bírsz megülni sokáig egy helyben és folyamatosan mozgásban vagy. Egy trendi sneaker kényelmes, támogatja a választott mozgásformát, ráadásul még az outfitet is feldobja.

Remek alternatíva!

A sportos ruhák és kiegészítők már örökre beírták magukat a divatvilágba, azonban hiába gondolod, nem csak sportoláshoz jöhet jól. A sneakerek remek alternatívának számítanak, jelesre vizsgáztak a hivatalos eseményeken is. Felveheted elegáns ing és chino nadrág mellé, de nem lesz panasz a szettedre, ha csak egy pólóval és farmerrel kombinálod. Ezeknek hála a hölgyek megszabadultak a balerina cipőktől, a különféle hosszúságú ruhákhoz is inkább ezt választják.

Nem véletlen nem merül már fel a kérdés, hogy mihez érdemes felvenni, hiszen a divatbloggerek és a hírességek szinte mindenhova ezekben járnak. Mindenhez illenek, stílusosak, emellett utolérhetetlen komfortot nyújtanak. Nem véletlen, hogy a True to Sole sem hagyja ki a kínálatából ezeket a remek lépőket. Itt ráadásul kizárólag eredeti, márkás változatokat szerezhetsz be.


További friss híreket talál a Technokrata főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

További LifeStyle

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés