Connect with us

Hirdetés

technokrata

Elmúltál ötven, és társat keresnél? Miért ne?

cupydo társkereső

LifeStyle

Elmúltál ötven, és társat keresnél? Miért ne?

Elmúltál ötven, és társat keresnél? Miért ne?

Sablonos azzal indítani, hogy az ötven az új negyven, de mindenképpen fontosnak tartjuk kihangsúlyozni már az elején, hogy attól, hogy elmúltál ötven, nem kell lehúzni a rolót. Míg pár évtizeddel ezelőtt az ötven esztendős ember már valóban idősnek számított, addig ma, ahogy a várható élettartam jócskán kitolódott, inkább már középkorúnak számítanak az ötvenen túliak.

Most már senki sem néz furcsán, ha egy ötvenéves beül az iskolapadba, kitanul egy új szakmát, elvégez egy olyan egyetemi szakot, amire korábban nem volt érkezése vagy épp külföldre költözés céljából belevág egy idegen nyelv elsajátításába.

Miért épp a társkeresés lenne a kivétel ez alól?

Az ember nem egy különálló sziget

A CUPYDO Társkereső komoly párkeresői már szinte kivétel nélkül átestek váláson, balul sikerült párkapcsolaton vagy épp a társuk elvesztésén, mégsem adják fel a reményt.

Persze az elhunyt társat mindenki meggyászolja, ki-ki a maga módja és igénye szerint, sőt a párkapcsolatok során szerzett sebeket, sérüléseket is megfelelően fel kell dolgozni ahhoz, hogy nyitott szívvel tudj közeledni egy új ember felé.

De hogy miért is kell új ember? Biztosan te is feltetted most ezt a kérdést, sőt akár talán korábban már meg is fogadtad, hogy neked soha többet nem lesz társad, és be is zártad a szívedet egy lakattal. De az élet él és élni akar. Így aztán ne lepődj meg, ha egyik napról a másikra valami furcsa érzés költözik beléd, és minden nappal egyre erőteljesebben érzed azt, hogy valaki kell neked is.

Ötven feletti társkeresők előnyben!

Ha te is úgy érzed, hogy szívesen osztanád meg a programjaidat és az élményeidet egy állandó társsal, akkor bátran regisztrálj a CUPYDO Társkeresőre, és élvezd ki a korod minden előnyét! Most biztosan elkerekedett szemmel nézed a monitort, hogy milyen előnyről is beszélünk, így hát mutatjuk, miért nem lesz olyan nehéz dolgod, ha társkeresésre adod a fejed.

Egyrészt mivel már sok minden van a hátad mögött, pontosan tudod, hogy mire vágysz, nem hiú ábrándokat kergetsz, így reálisabb esélyed van arra, hogy rálelj a párodra.

Másrészt mivel már megvan az egzisztenciád, sőt sok esetben a családod is, ezért a párkapcsolatok nehezebb részeivel már nem kell küszködj, hiszen van otthonod, van gyermeked, marad hát az új társsal a közös élmények szerzése. Azért ez sokkal könnyebb feladatnak hangzik, ugye?

Bátran vállald önmagad!

Láthatod hát, nemcsak, hogy nem vagy egyedül, de nincs is okod arra, hogy rossz érzések legyenek benned. Neked ötven felett épp úgy jogod van a boldogsághoz, az örömhöz, mint egy húsz esztendős fiatalnak.

Ha tehát úgy érzed, hogy eleged van az egyedüllétből, szeretnél ismét együtt kacagni, kirándulni, mozizni, olvasni, kertészkedni, sütni-főzni valakivel, akkor tudd, hogy csak pár kattintás választ el tőle! Ne késlekedj, találd meg mihamarabb a társad, akivel a hosszú téli esték is rövidnek tűnnek!

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

További LifeStyle

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés