Connect with us

technokrata

Öt meggyőző érv a kerti szolárlámpák mellett

napelemes kültéri lámpa szolárlámpa

LifeStyle

Öt meggyőző érv a kerti szolárlámpák mellett

Öt meggyőző érv a kerti szolárlámpák mellett

Aki családi házban él, az jól tudja, a meseszép fényekben pompázó udvar és kert nagyon hangulatos lehet, miközben egy kellemes nyári estén a teraszon ücsörögve elfogyasztunk egy finom jeges teát.

A csodás fényekről a panellakásokban élőknek sem kell lemondaniuk. A szolárlámpák bőséges kínálatában találunk olyat is, mely a kisebb-nagyobb erkélyek gyönyörű megvilágítására alkalmasak.

A Ledennél a napelemes kültéri lámpa kínálat igazán különleges, kedvünkre válogathatunk a szebbnél-szebb szolárlámpák között. De nézzük, miért is érdemes ezt a típust választani!

Praktikus fényérzékelők

A napelemes kerti világítás óriási előnye, hogy nincs szükség egy hosszú munkanap után sötétedéskor egymás után fel-, majd reggel lekapcsolgatni a lámpákat. Maximális kényelemben lehet részünk a szolárlámpáknak köszönhetően, hiszen fényérzékelőjük segítségével automatikusan szabályozzák működésüket a fényviszonyoknak megfelelően. Nincs szükség időzítő beállítására, és rossz időben sem kell kiszaladni áramtalanítani a lámpákat.

Környezet- és pénztárcabarát megoldás

Tekintettel arra, hogy a szolárlámpák működését 100%-ban a napfény biztosítja, teljes mértékben zöld megoldásnak számítanak. Másrészről nincs szükség áramra a működtetésükhöz, így spórolhatunk is használatukkal.

Nem mellesleg már számos kültéri dekorációs elem létezik napelemes kivitelben. A különlegességek kedvelői például választhatnak a lámpák mellé napelemes szökőkutat. Ezek a gyönyörű és ízléses díszek a nap erejével forgatják a vizet.

Nem kell a kábelekkel bajlódni

Biztos, hogy mindenkit nagyon zavar, hogy miután szépen kialakította és különleges lámpákkal bevilágította kertjét, a csúnya kábelek belerondítanak az összképbe. A szolárlámpák tekintetében szerencsére nem kell konnektorokat keresgélni és vezetékeket eldugni, hiszen a napelemek mindenféle kábel nélkül is tökéletesen működnek.

Nem kell törődnünk az időjárás viszontagságaival

A napelemes lámpákat úgy találták ki, hogy strapabíróak legyenek és kiállják az időjárás viszontagságait. A víz és a hó ellenére sok-sok éven át csodásan világítanak, de mindezek mellett minimum egy év garanciát bármely üzlet biztosít a vásárlók számára.

Dizájnos megjelenés

Szintén a szolárlámpák mellett szól, hogy megannyi különleges forma, szín jellemzi őket, így mindenki megtalálja a kedvére való világítást. Mára már elmondható, hogy nagyobb a választék a szolárlámpák között, mint az árammal működő verziójuk tekintetében. Léteznek napelemes fényfüzérek, lámpások, világító figurák, de akár LED-es szélcsengőt vagy szélforgót is vásárolhatunk.

Másrészről mi magunk dönthetjük el, hogy erős fényű vagy hangulatfényt biztosító napelemes világításra van-e szükségünk. A szolárlámpák között minden típus fellelhető. Ennyi előnyös tulajdonság mellett nem csoda, ha ezentúl csak ezt a verziót választjuk.

Tovább
Kapcsolódó cikkek
Hirdetés

Hirdetés

További LifeStyle

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu