Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Robert Bosch Kft. lett a legsportosabb magyar cég 2019-ben

robert bosch

LifeStyle

A Robert Bosch Kft. lett a legsportosabb magyar cég 2019-ben

A Robert Bosch Kft. lett a legsportosabb magyar cég 2019-ben

Másodszor nyerte el az első helyet a Fut a cég versenysorozaton a Bosch budapesti telephelye

Egymást követő második évben szerezte meg az első helyet a Fut a cég elnevezésű versenysorozaton a Bosch budapesti telephelyének csapata, és lett a legsportosabb vállalat 2019-ben.

A Robert Bosch Kft. munkatársai a sorozat 7 versenyén összesen 11 120 kilométert futottak, 400 kilométert úsztak és 1950 kilométert bicikliztek az abszolút első hely megszerzéséért. A versenyeken a vállalat mintegy 400 munkatársa vett részt, összesen több mint ezer nevezést leadva.

A 8 fordulóból álló Fut a cég versenysorozatnak a célja a cégek, vállalatok, intézmények és munkahelyi közösségek megmérettetése. A nevezett versenyzők egyéni és páros számoknál teljes mértékben, váltóknál pedig a csapattagok többségében a cég munkatársai, alkalmazottai, családtagjai, partnerei vagy üzletfelei lehetnek. A versenysorozat tavalyi, országszerte jól ismert futó, úszó, kerékpáros és triatlon versenyein összesen 700 cég több mint 12 ezer versenyzője képviseltette magát. A végső sorrendnél azt a 63 céget értékelték, amelyek a nyolcból legalább négy versenyen részt vettek és pontot szereztek.

Az abszolút pontversenyben 2018-hoz hasonlóan 2019-ben is a Bosch budapesti telephelyének csapata végzett az élen.

A Robert Bosch Kft. színeiben 320-an vettek részt maraton, félmaraton, valamint váltófutásokon, az összesen megtett futótávolság meghaladja a légvonalban mért Budapest-Buenos Aires távolságot. A Balaton-átúszáson, illetve a Velencei-tavi úszóversenyen 77-en, a Tisza-tavat megkerülő kerékpáros versenyen pedig 30-an indultak a vállalat munkavállalói közül.

„Büszkék vagyunk arra, hogy a Robert Bosch Kft. már második alkalommal lett a legsportosabb magyar cég. Hiszünk abban, hogy munkatársaink kreativitásának és lelkesedésének, így a vállalat sikereinek, innovációinak egyik alapja a rendszeres testmozgás”

– hangsúlyozta a Fut a cég díjátadóján Somogyi András, a magyarországi Bosch csoport HR igazgatója.

A Bosch minden telephelyén – Hatvanban, Miskolcon, Makláron és Egerben többféle módon ösztönzi munkavállalóit az egészséges életmódra és a sportolásra, valamint folyamatosan népszerűsíti a közös versenyzést. A sportoló munkahelyi közösségeket a Bosch különféle módon, például a nevezési díjak és belépők biztosításával, mezekkel, pályabérléssel, edzésekkel, edzőkkel és felszerelésekkel támogatja. A Bosch kollégái széleskörű egészségmegőrző programokon vehetnek részt és rendszeres szűrővizsgálatokra is járhatnak.  A budapesti központban a 2013-ban megalakult KSF (Kultur, Sport und Freizeit) jelenleg több mint 2200 tagot számlál és 45 különböző sport-, kulturális, és szabadidős tevékenység köré épülő közösséget hozott létre.

A Fut a cég versenysorozatról, a verseny pontszámításáról a Futanet weboldalán talál további információt.

További LifeStyle

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés