Connect with us

technokrata

Ma már nem csak női privilégium otthonról trendi cuccokat rendelni

LifeStyle

Ma már nem csak női privilégium otthonról trendi cuccokat rendelni

Ma már nem csak női privilégium otthonról trendi cuccokat rendelni

Lássuk be, mi férfiak is elcsábulunk olykor-olykor

Ebben a cikkben kicsit inkább a férfiakhoz szólunk, hiszen ahogy a hölgyektől esetleg elleshettük már, nagyon könnyen lehet rendelni mindenféle divatos cuccot a laptopunk előtt ücsörögve 2-3 kattintás segítségével ebay-ről amazon-ról stb.

 

Természetesen mi férfiak is szoktunk rendelni, de leginkább kütyüket, alkatrészeket az aktuális önmegvalósításhoz, vagy egyszerűen csere elemeket olyan tárgyakhoz/eszközökhöz, amik elromlottak éppen és nincs kedv 4-szer annyit fizetni egy márkaboltban.

Néhanapján azonban felmerülhet az igény, hogy divatos kiegészítőket, órákat stb. is kellene rendelni, mert hát azért lássuk be, nem árt a jó megjelenés egy-egy alkalommal randevún, állásinterjún, vagy akár a hétköznapokban. Sok külföldi oldal képes a fent említett igényeket kielégíteni, de sajnos sokszor 3-4-5 hét szállítási idővel, illetve bizonyos összeg felett VÁM kötelezettséggel kell számolnunk, amitől hamar elmehet az ember kedve.

Erre találtunk egy nagyon aktuális hiánypótló oldalt a Trendhim.hu -t, ahol több mint 4000 raktáron lévő termék közül vadászhatunk, ráadásul divatügyileg mind teljesen aktuális, illetve árban sincs elrugaszkodva a csillagos egekig, ráadásul a “Kedvcsináló” fülnél kész összeállításokból is szemezgethetünk, hogy még inkább egyben lássuk a leendő képet!

További LifeStyle

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin