Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ismét hasznos funkcióval bővül az Uber

LifeStyle

Ismét hasznos funkcióval bővül az Uber

A közösségi taxiszolgáltatás családi fizetési megoldást tesztel.

Sok országban zajlottak már tüntetések a közösségi taxiszolgáltatás piacvezető cége, az Uber ellen. Bár hihetetlen nagy az ellen lobbi, így is hazánkban is egyre többen választják ezt a formáját a közlekedésnek. Most épp egy olyan kiegészítő megoldáson dolgoznak, ami főleg a családosoknak lesz igen kedvező.

Az Atlantában, Dallasban és Phoenixben zajló próbaidőszak alatt vizsgálják mennyire tetszik a felhasználóknak a “Family Profiles”. Ez azt jelenti, hogy a családtagok az utazások során egy bankkártyáról fizessenek. A kártya tulajdonosa beállítja a fiókjában a használni kívánt kártyát, majd kijelöli azokat a személyeket, akiket belevesz a “családjába”. Az ilyen személyek nem feltétlenül kell, hogy ténylegesen családtagok legyenek, akár barátok, ismerősök is bekapcsolódhatnak.

uberfamilyprofiles

Ez a funkció azonban mégis inkább majd a gyerekes szülők körében lesz kedvelt, mivel így például, ha megy valahova bulizni a gyerek nem kell aggódni, hogy hogyan jut haza, mindig tud majd autót hívni magának, még akkor is, ha a kártyáján nincs pénz.

A felvehető személyek száma a csoportba maximum 10 fő egyelőre. A funkció általános bevezetésének időpontját még nem tudni.

 

Forrás: PC WOrld



Szólj hozzá!

További LifeStyle

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés