Connect with us

Hirdetés

technokrata

Hamar megunod a cipőid? Akkor ezt Neked találták ki!

LifeStyle

Hamar megunod a cipőid? Akkor ezt Neked találták ki!

Ha imádod az egyedi cipőket és mintázatokat, a SwiftWear egyenesen neked készült. A hajlékony HD kijelzővel felszerelt cipőre bármilyen mintát, vagy animációt feltölthetsz, és még tölteni sem kell!

Ha imádod az egyedi cipőket és mintázatokat, a SwiftWear egyenesen neked készült. A hajlékony HD kijelzővel felszerelt cipőre bármilyen mintát, vagy animációt feltölthetsz, és még tölteni sem kell.

Az Indiegogon indult lábbeli vezeték nélküli töltéssel rendelkezik, valamint minden egyes megtett lépéssel töltődik. Az elektronika miatt sem kell aggódnod ugyanis 5 méterig vízállóak, és még mosógépben is moshatjuk őket.

A kívánt dizájn betöltéséhez nincs más dolgunk, mint a hozzá tartozó alkalmazásból kiválasztani a nekünk tetszőt, vagy elkészíteni saját mintánkat vagy animációnkat. Az alapmodellből 5 szín közül választhatunk, de létezik egy Limited Edition is, melynek egész felületére tölthetünk mintákat.

Ha megtetszett az egyedülálló sportcipő látogass el a kampány hivatalos Indiegogo oldalára, ahol elő is rendelheted az alacsonyszárú (150$) illetve a magasszárú verziót (250$).

Forrás: Indegogo

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További LifeStyle

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés