Connect with us

Hirdetés

technokrata

Elit klubba került a Spirit Hotel

LifeStyle

Elit klubba került a Spirit Hotel

Az ötcsillagos sárvári Spirit Hotel elnyerte a Seven Star Global Luxury Awards „Signum Virtutis” díjat.

Az ötcsillagos sárvári Spirit Hotel elnyerte a luxusmárkák egyik legrangosabb elismerésének számító Seven Star Global Luxury Awards „Signum Virtutis” díját, mellyel a lifestyle és vendéglátás ötcsillagos, prémium márkáit díjazzák. A nemzetközi elismerést 2013-ban alapították azzal a céllal, hogy a luxusmárkák és szolgáltatások közül kiemeljék a legkiválóbbakat. Idén immár 21 kategóriában nyerhették el a legjobbak a rangos minősítést. A nyerteseket közönségszavazás és a szakmai bizottság értékelése alapján választották ki, így a díj a szakmai elismerés mellett fontos visszajelzés a közönség részéről is.

spirit_signum_virtutis_foto_2

Az öt kontinensről a Spa katóriában díjra jelölt 317 hotelből összesen 51 nyerte el a legkiválóbbaknak járó „Signum Virtutis” kitüntetést. Európából a 106 jelöltből 17 ötcsillagos szálloda kaphatta meg a rangos elismerést. A 3 svájci és 3 spanyol nyertesen kívül többek között egy-egy francia, német, osztrák, horvát, cseh, portugál, török, ír, ciprusi és görög luxushotel kaphatta meg a kiválóság szimbólumát kontinensünkről a magyar Spirit Hotellel együtt. Khalil EL-Mouelhy, a Seven Star Global Luxury Awards és a Seven Star Magazine alapítója elmondta, hogy az exkluzív díj elnyerése nagyon komoly teljesítmény, és azt mutatja: az adott létesítmény az elit osztályba tartozik.

A szállodák két úton válhatnak jelöltekké: nevezhetik magukat, melyet a zsűri bírál el, vagy a zsűri tagjai maguk jelölhetik a díjra legméltóbbnak vélt szállodákat, csakúgy, mint ahogyan a Spirit Hotelt is jelölték. A jelöltek kiválasztásánál alapvető szempont az ötcsillagos minőség és a kiváló vendégértékelések, melyet sok esetben maguk a szakmai bizottsági tagok ellenőriznek személyesen. Az elbírálásnál a legapróbb részleteket is megvizsgálják a felszereltségtől kezdve egészen a vendégeknek kínált extrákig.

spirit_signum_virtutis_foto_1

A Seven Star Global Luxury Awards kiemelkedő elismerés a szálloda életében, hiszen ezt a díjat tényleg csak a világ legjobbjai érdemelhetik ki. Kaisinger András, a Spirit Hotel vezérigazgatója szerint az egyedülálló természeti és épített környezet, a visszafogott elegancia, a természetes anyagok használata, a kivételes Spirit csapat magas szakmai tudása, különleges figyelmessége és vendégszeretete mellett a wellness és preventív egészségmegőrző kezelések unikális választéka teszik egyedülállóvá a szállodát. A Spirit Hotel test és lélek holisztikus megközelítésére épülő programjai olyan állapotfelméréseket, egészségmegőrző kezeléseket tartalmaznak, amelyek lehetővé teszik, hogy a vendégek a zavartalan pihenés és maximális kényelem mellett az egészségükre is figyelhessenek.

A Spirit Hotel már számos rangos európai és nemzetközi díjat elnyert. Innovatív és folyamatosan fejlődő egészségmegőrző szolgáltatásainak köszönhetően többek között 2010 óta a Healing Hotels of the World tagja, a TripAdvisor nemzetközi utazásértékelő oldal pedig idén immár harmadik alkalommal ítélte oda a „Travellers’ Choice” kitüntetést, amelyet az oldalon szereplő szállodáknak mindössze 1 százaléka kap meg.

 



Szólj hozzá!

További LifeStyle

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés