Connect with us

technokrata

Energiahatékonysággal foglalkozik az idei Energia Nap

LifeStyle

Energiahatékonysággal foglalkozik az idei Energia Nap

Idén három hazai nagyvárosba látogat el az Energia Nap rendezvénysorozat, amely a környezetvédelem, az egészséges életmód és az energiahatékonyság témakörében változatos programokkal és kiállítókkal várja az érdeklődőket. A budapesti és székesfehérvári rendezvényeken az Epson energiahatékony megoldásaival is megismerkedhetnek a látogatók.

Felelős technológiai vállalatként az Epson is egyetért az Energia Nap céljaival, ezért a programsorozat két helyszínén a vállalat több termékével, gazdaságos nyomtatókkal is találkozhatnak az érdeklődők. Az életciklus szemlélet keretében az Epson nagy hangsúlyt fektet arra, hogy termékeinek fejlesztése, gyártása és szállítása során a teljes folyamat minél energiahatékonyabb, a kész termékek pedig hosszú életűek, környezetkímélők és gazdaságosak legyenek. A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően az Epson külső tintatartályos készülékeinek energiafelhasználása sokkal alacsonyabb, mint a lézernyomtatóké, így használatuk akár 95 százalékkal kevesebb áramfogyasztást eredményezhet.

plakat_energia_nap

Az Energia Nap két állomásán az Epson egy különleges energiatakarékos nyomtatóval is várja az érdeklődőket, amely egy kerékpár segítségével termelt energia felhasználásával képes nyomtatni. Így a résztvevők biciklizés közben akár oklevelet is nyomtathatnak maguknak!

Az Epson készülékeit a következő helyszíneken tekinthetik meg és próbálhatják ki az érdeklődők:

  • szeptember 12. Budapest, Flórián tér (11-es stand)
  • szeptember 19. Székesfehérvár, Bregyó Közi Sport centrum

Az Energia Napról bővebb információ az esemény honlapján található: http://fx2.hu/energia-nap/Szólj hozzá!

További LifeStyle

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu