Connect with us

Hirdetés

technokrata

Egyetlen mozdulattal laptoppá válik a táblagéped

LifeStyle

Egyetlen mozdulattal laptoppá válik a táblagéped

Ötletes és roppant hasznos kiegészítővel rukkolt elő a koreai gyártó, ami mobilhoz és táblagéphez is ideális.

Az LG bemutatta Rolly névre keresztelt Bluetooth-os billentyűzetét, mely egyedi és igényes kialakításával kilóg az eddig látott megoldások közül. Legfontosabb tulajdonsága, hogy összecsukható, egész pontosan feltekerhető. A teljes értékű QWERTY billentyűzet így elfér egy nagyobb zsebben vagy egy kistáskában is.

lg_rolly_2

Becsukott állapotában mágnes tartja zárva, míg kitekerve automatikusan bekapcsol és rá is kapcsolódik a mobilunkra vagy táblagépünkre. Vagy akár mindkettőre, mivel több eszközzel is párosítható és egyetlen gombkombinációval válthatunk közöttük. Akinek táblagépe van, az a kihajtható tartókba helyezve rögtön laptoppá alakíthatja a készülékét.

 

A billentyűzet gombjai műanyagból készültek, az energiát pedig egyetlen darab AAA ceruzaelem biztosítja, ezzel akár három hónapot is működtethető. A Rolly elsőként a néhány nap múlva nyíló berlini IFA kiállításon lesz látható, és még szeptemberben piacra kerül, elsőként az USA-ban, majd az utolsó negyedévben Európa, Ázsia és Dél-Amerika is sorra kerül. Az árat és a pontos megjelenési dátumokat az IFA-n hozzák majd nyilvánosságra.



Szólj hozzá!

További LifeStyle

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés