Connect with us

Hirdetés

technokrata

Immár hivatalos: megérkezett a legjobb elektromos Volkswagen

Garázs

Immár hivatalos: megérkezett a legjobb elektromos Volkswagen

Az e-Golf is megkapta a 7-es Golf újdonságait.

A múlt héten a Technokrata szerkesztősége is ott volt Wolfsburgban, a Volkswagen sajtóeseményén, amelyen a Golf 7. generációjának modellfrissített verzióját mutatták be. Ott gyakorlatilag az összes variáns képviseltette magát, hiszen az 5 ajtós, a kombi és a 3 ajtós verzió is ott volt, dízel, benzines és konnektoros hibrid kivitelben egyaránt. Kivételt csak az elektromos e-Golf képezett, mivel ezt a variánst hivatalosan csak most leplezték le a Los Angeles-i Autószalon keretében.

egolf

A frissen leleplezett verzió legnagyobb újdonsága a jócskán megnövelt hatótáv, mostantól ugyanis már 300 kilométert is mehet egyetlen töltéssel, ez 110-zel több mint a frissítés előtt. Mindez a 24,2 kWh-ásról 35,8 kWh-ásra növelt lítium-ion akkumulátorcsomagnak köszönhető. Nemcsak tovább, de gyorsabban is megy az új e-Golf hiszen immáron 134 lóerősre nőtt a teljesítmény, a nyomaték pedig 290 Nm. Így állóról 100 km/h-ra való gyorsulás 10 másodpercet vesz igénybe.

egolf3

Természetesen ezen túl is részesül a többi Golf újdonságaiból az e-Golf, így 12,9 colos Active Info Display névre hallgató virtuális műszeregységet, a 9,7 colos Discover Pro fedélzeti rendszert, LED-es fényszórókat és átdizájnolt lökhárítókat is kap az elektromos kivitel. A megjelenésre már nem kell sokat várni, az első darabokat várhatóan tavasszal vehetik át a szerencsés vásárlók.

 

További Garázs

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés