Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új funkciókkal érkezik a Sinumerik One

Sinumerik One siemens

Ipar

Új funkciókkal érkezik a Sinumerik One

Új funkciókkal érkezik a Sinumerik One

A Siemens új CNC nemzedéke, amely eredetileg 2019-ben mutatkozott be, innovatív szoftver- és hardverfejlesztésekkel bővült.

Új eszközkészlettel bővült a Sinumerik One rendszer, mellyel még hatékonyabbá és egyszerűbbé válik az anyagmegmunkálás. Ezek közé tartozik például az időoptimalizálást lehetővé tevő ún. Advanced Rapid Movement funkció, amely a megmunkálási műveletek közötti mozgást gyorsítja fel. A megmunkálás így összességében akár tíz százalékkal gyorsabbá válhat. A Reduced Dynamic Mode funkció a gép kopását csökkenti: az új opcióval automatikusan csökkentett üzemmódra áll át a gép, ha például egy tengely túlságosan melegszik. Az ütközésérzékelés olyan kibővített funkciókat kínál, mint például az összes ütköző test megjelenítése, az NC programsor és még sok egyéb, aminek segítségével az ütközés oka gyorsan felderíthető és kiküszöbölhető.

Az új billentyűzetek és gépvezérlő panelek mostantól 15 és 24 col közötti méretekben érhetők el, így következetesen illeszkednek a HMI kijelzőkhöz. A Simatic Industrial vékony kliensek és ipari PC-k friss modelljei pedig nagyobb teljesítménnyel és akár 1920 x 1080 pixel felbontással kaphatók. Továbbá minden szerszámhoz egyedi szín rendelhető, így a kezelt felületek a használt szerszámnak megfelelően színkódolhatók.

www.siemens.hu

További Ipar

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés