Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új funkcióval bővült a WIWE

wiwe

e-Egészségügy

Új funkcióval bővült a WIWE

Új funkcióval bővült a WIWE

Hiánypótló funkcióval bővült a WIWE mobil EKG, mostantól szívritmus-variablilitás (HRV) mérés készítésére is alkalmas az eszköz. Az új funkciót biztosító frissítés a napokban vált elérhetővé a különféle applikációs webáruházakban, ráadás meglepetésként június 17-től egy hónapon keresztül a WIWE kedvezményes áron lesz megvásárolható.

A HRV mérés igen elterjedt a nyugat-európai és amerikai kardiológusi körökben, az a szívritmus természetes változékonyságát mutatja. A WIWE által készített HRV mérés megbízható visszajelzést ad a felhasználó általános egészségi állapotáról és fittségi indexéről, továbbá a keringési rendszer és az idegrendszer pillanatnyi állapotát is értékeli.

Szívritmuszavarok esetén rendellenes működés következményeképpen változik a szívritmus, illetve a szívfrekvencia, ilyen zavar például a stroke kockázatát jelentősen növelő pitvarfibrilláció is, melyet szintén jelez a WIWE. Léteznek azonban olyan természetes eredetű szívritmus-ingadozások, amelyek a rosszindulatú szívritmuszavarokkal ellentétben éppen az egészség mércéjeként értelmezhetők. Ezekről a természetes ingadozásokról szolgáltat hasznos információt a HRV mérés.

A WIWE-nak számos előnye van, a piacon fellelhető egyéb, HRV-t mérő eszközökkel szemben:

  • Lehetőséged ad következetes, ugyanabban az időpontban történő mérésekre, és minden egyes mérést követően automatikus kiértékelést is készít. 1-től 5-ig terjedő skálán és szöveges üzenetben is értékeli a HRV-t, figyelembe véve a felhasználó életkorát.
  • Automatikusan meghatározza az SDNN, RMSSD és pNN50 paramétereket is, így az más készülékekkel szemben szélesebb spektrumot biztosít a HRV értelmezéséhez.

A HRV mérést biztosító frissítés valamennyi applikációs webáruházban elérhetővé vált, június 17. és július 17. között pedig a WIWE mobil EKG húsz százalék kedvezménnyel lesz megvásárolható a hivatalos webáruházban, valamint a legtöbb forgalmazónál.

A WIWE bárhol, bármikor klinikai szintű EKG-t mér a felhasználó számára orvosi segítség nélkül, mindössze egy perc alatt. A mérés eredményeit a készülék okostelefonra továbbítja, ahol a kiértékeléssel együtt tárolódnak. Az eredmények bármikor egyszerűen továbbíthatók a kezelőorvosunk vagy éppen a családtagjaink számára. A WIWE a HRV mellett képes kimutatni a szívritmuszavar, a stroke és a hirtelen szívmegállás kockázatát, alkalmas a véroxigén és a pulzus mérésére, továbbá a bradycardia, a tachycardia, az extraszisztolé, és a kamrai vezetési zavarok kimutatására.

További e-Egészségügy

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés