Connect with us

Hirdetés

technokrata

Országos rajzpályázatot hirdet gyerekeknek a WIWE

e-Egészségügy

Országos rajzpályázatot hirdet gyerekeknek a WIWE

Országos rajzpályázatot hirdet gyerekeknek a WIWE

„Még sokáig együtt!” címmel országos rajzpályázatot hirdet alsó tagozatosok számára az egri Sanatmetal Kft, a WIWE mobil EKG gyártója.

A szívdiagnosztikai eszköz „dínós” TV és online spotjának központi üzenete a család, szeretet, gondoskodás, hosszú távú biztonság – ezen témakörökben várják december 5-20 között az ifjú művészek alkotásait, jelentős nyereményekkel.

Az egri Sanatmetal Kft. november 15-én indította a rajzpályázat alapjául szolgáló TV és online kampányát szívdiagnosztikai okos-eszközének népszerűsítésére. A stroke és a hirtelen szívmegállás kockázatának szűrésére szolgáló WIWE mobil EKG elsődleges célja a megelőzés és egészségmegőrzés, hogy szeretteink egészségéről hosszú távon gondoskodhassunk. Ennek jegyében a kampány főszereplője, a kicsi dínó, korosodó apukájának a WIWE-ot ajánlja, amikor a papa a szívére panaszkodik.

A pályázatot alsó tagozatos tanulók számára hirdetik december 5-20 között, melyre osztályonként egy-egy rajzot várnak. A pályázat feltételeiről és részleteiről a WIWE honlapján tájékozódhatnak, illetve a WIWE Hungary Facebook oldalán is nyomon követhetik a pályázat állását. Sőt, Facebookon közönségszavazattal is kiválaszthatnak egy egyéni alkotást a szakmai zsűri döntései mellett. A fődíj 50.000 Ft a nyertes osztály számára, illetve a tanári kar egy WIWE készüléket kap ajándékba, hogy rendszeresen ellenőrizhessék szívük egészségét. Az eredményhirdetésre 2018. január 15-én kerül sor.

További e-Egészségügy

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés