Connect with us

Hirdetés

technokrata

Átadták Az Év Leginspirálóbb Vezetője Díjat

E-gazdaság

Átadták Az Év Leginspirálóbb Vezetője Díjat

Átadták Az Év Leginspirálóbb Vezetője Díjat

Az elismerést a 13. PwC Magyarországi Vezérigazgató Felmérésben részt vevők válaszai alapján a magyarországi Continental csoport országigazgatója kapta

297 hazai vezérigazgató véleménye alapján második alkalommal ítélte oda Az Év Leginspirálóbb Vezetője Díjat a PwC Magyarország.

A kitüntetéssel olyan hazai cégvezetőt ismernek el, akire a magyarországi vállalatvezetők példaképként tekintenek. Idén a magyarországi Continental csoport országigazgatóját, Dr. Keszte Róbertet díjazták február 15-én a Millenárison, a PwC Vezérigazgató Felmérésének eredményeit bemutató eseményen.

A PwC Magyarország idén tizenharmadik alkalommal kérdezte meg személyes interjúk formájában a hazai vállalatvezetőket arról, hogy miként látják a gazdasági környezetet, saját üzleti helyzetüket, illetve milyen nehézségekkel és kockázatokkal néznek szembe.

A 2023 októbere és decembere között zajló felmérés keretében arról is nyilatkozhattak az első számú döntéshozók, hogy kit tartanak Magyarország leginspirálóbb vezetőjének. A kutatásban részt vevő 297 cégvezető válaszai alapján Dr. Keszte Róbert, a magyarországi Continental csoport országigazgatója nyerte a 2023 Leginspirálóbb Vezetője Díjat. Az elismerés odaítélésével a PwC célja felhívni a figyelmet azokra a vezetőkre, akik az üzleti eredményeken túl a szervezeti kultúra építése mellett is elkötelezettek, ezáltal példaként szolgálhatnak vezetőtársaik előtt.

A díjat Lőcsei Tamás, a PwC vezérigazgatója adta át az idei felmérés eredményeit bemutató eseményen a tavalyi győztes, Gazsi Zoltán társaságában.


További friss híreket talál a Technokrata főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

További E-gazdaság

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés