Connect with us

Hirdetés

technokrata

A piacvezetők közül is kiemelkedik az RS Bútor dinamikája

bútor

E-gazdaság

A piacvezetők közül is kiemelkedik az RS Bútor dinamikája

Képek: RS

A piacvezetők közül is kiemelkedik az RS Bútor dinamikája

A toplista legnagyobb magyar szereplője újabb nagyvárosban válik elérhetővé

“Ha bútort keres, RS!” – ez a szlogen már 31 éve ismerősen csenghet, hiszen a magyar bútorcég nagyáruházaival stabil szereplője a hazai piacnak, ráadásul az egyetlen hazai tulajdonú vállalat az élvonalban. Az üzleti sikert nemcsak a számok tükrözik, hanem az országszerte zajló fokozatos terjeszkedés is.

A nagy múltú bútoráruház-lánc jól ismert szereplője a hazai piacnak, hiszen a legnagyobb forgalmat bonyolító magyar márka az IKEA, a MMX csoport (XXXLutz, Möbelix, Mömax) és a Jysk lakberendezési áruházak után, annak ellenére, hogy más piaci szereplőkkel szemben itt lakberendezési tárgyak nélkül tényleg csak bútorokkal, közöttük a magyar bútorgyártás legnívósabb termékeivel találkozhatunk.

Az RS Bútor azonban az eddigiekhez képest is drámai növekedésen ment keresztül az elmúlt évben, hiszen éves árbevételük jelentősen, közel 20 százalékkal nőtt, mutatva a hazai vásárlók növekvő érdeklődését. A fejlődés mértékét jelzi az is, hogy a pár éve megindult vidéki terjeszkedés mellett a cég újabb RS Konyhastúdiót nyit, ezúttal a nyíregyházi MediaMarkt-tal együttműködésben.

Ez a koncepció a Pólus Centerben már 2 éve működik: a MediaMarktban, az RS hibrid bemutatótermében együtt kínálják a konyhabútorokat, valamint a hozzájuk illeszkedő háztartási gépeket és eszközöket, amelyek mindegyike meg is vásárolható. A nagy sikert aratott shop-in-shop koncepció 2023. október 5-étől elérhető Nyíregyházán.

Konyhai szakértelem két irányból

Az RS Bútor és a MediaMarkt a konyhaberendezés két jól ismert szakértője, hiszen míg az RS konyhabútorban nyújtja magas szakértelem mellett a lehető legjobb ár-érték arányt, a MediaMarkt a konyhagépek terén rendelkezik naprakész szaktudással, kínálattal és versenyképes árakkal. A MediaMarkt konyhába beépíthető műszaki eszközökben piacvezető, évről évre növekvő volumen mellett, az RS Bútor éves forgalmának pedig közel ötödét teszik ki a konyhabútorok, így minden évben sok ezer otthont rendeznek be velük.

A vásárlók tehát két legyet ütnek egy csapásra: a konyha megtervezése során nemcsak az egyedi igényeik szerinti konyhabútorukat választhatják ki, hanem az áruház teljes szortimentjében elérhető műszaki berendezésekből is válogathatnak.

Mindkét cég teljeskörű szakmai támogatást biztosít a vásárlás során. Az RS Bútor ingyenes 3D látványtervvel, rövid gyártási és szállítási határidővel, a legnívósabb magyar bútorgyártók termékeivel várja a vásárlókat.

“Az együttműködésünket az a közös felismerés szülte, hogy így jobban ki tudjuk szolgálni a vevőinket – magyarázta a lépés okait Pólya Ádám, az RS Bútor ügyvezetője. – így a vásárlóink minden korábbinál komplexebb szolgáltatást kaphatnak. Profi tervezők segítenek a konyhabútor megtervezésében és a hozzá tökéletesen passzoló gépek kiválasztásában, ezeket helyben azonnal meg is rendelhetik, és a gyors gyártást követően a beszerelés során a kulcsrakész átadásig mindenhez tudunk szakembert biztosítani. Ennél egyszerűbb nem is lehetne az új konyha elkészülése.”

„Mindig keressük a vásárlóink számára előnyös együttműködési lehetőségeket és az RS Bútorral megvalósított szolgáltatáscsomagunk éppen ilyen. Nagy segítség lehet a felújítás vagy építkezés bonyolult és sokteendős feladatlistáján két ilyen fontos lépést összevonni és leegyszerűsíteni. A két cég szakembereinek összehangolt munkájával probléma helyett élmény lesz a tervezés és gond nélkül valósulhat meg álmaink konyhája”

– tette hozzá Szilágyi Gábor, a Media Markt Magyarország ügyvezető igazgatója.


További friss híreket talál a Technokrata főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

További E-gazdaság

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés