Connect with us

Hirdetés

technokrata

Már a nemzeti utalványok is beválthatóak a SPAR teljes hálózatában

spar

E-gazdaság

Már a nemzeti utalványok is beválthatóak a SPAR teljes hálózatában

Már a nemzeti utalványok is beválthatóak a SPAR teljes hálózatában

2021. augusztus 13-tól az áruházlánc minden egységében felhasználhatóak a nemzeti iskolakezdési és ajándékutalványok is.

A 2021-es év végéig érvényes iskolakezdési utalvánnyal tankönyveket, taneszközöket és ruházati termékeket lehet vásárolni. Az ősszel kibocsátásra kerülő nemzeti ajándékutalványok pedig 2022. december 31-ig használhatóak fel, azokkal a vásárlók az áruházakban forgalmazott valamennyi termék ellenértékét rendezhetik.

„A vásárlók minőségi ellátása iránt elkötelezett vállalatunk szolgáltatásainak fontos része, hogy a készpénzes és bankkártyás fizetési módok mellett többféle fizetési alternatívát is kínálunk, hosszú távon és alkalmi jelleggel, szezonálisan is. Az idei tanévkezdés előtt a családos háztartásoknak és a gyermekeket nevelő magyarországi munkavállalóknak segítünk azzal, hogy a Magyar Utalvány Zrt. iskolakezdési ajándékutalványai 2021. augusztus 13-tól az összes SPAR, City SPAR és INTERSPAR áruházban beválthatóvá válnak. A tankönyvekre, taneszközökre és ruházati termékekre fordítható kuponokat a vásárlók 2021. december 31-ig használhatják fel. Az ősszel kibocsátásra kerülő – „sima” – nemzeti ajándékutalványok pedig az áruházainkban forgalmazott minden termékre érvényesek, és egészen 2022. december 31-ig felhasználhatóak”

– mondta Maczelka Márk, a SPAR Magyarország kommunikációs vezetője.

Az utalványrendszer a béren felüli juttatásokban részesülő munkavállalóknak abban segít, hogy vásárláskor a családi pénzállományt kímélve a jellemzően célirányosan elkölthető utalványokkal fizessenek. Különösen előnyös a háztartások kasszáját jobban megterhelő olyan alkalmakkor, mint az iskolakezdés. Az utalványokat a vásárlók a szerződött üzletekben csak az azokon feltüntetett dátumig – azaz az érvényességi időn belül – használhatják fel. A szabályok értelmében a beváltó SPAR, City SPAR és INTERSPAR áruházak a jelenleg kibocsátott, egyszer felhasználható 200, 500, 1000, 2000 és 5000 forintos címleteket nem válthatják készpénzre, azok értékéből nem adhatnak vissza.

A SPAR Magyarország üzlethálózatában a készpénzes és a bankkártyás fizetési mód mellett számos egyéb fizetési alternatívát is igénybe lehet venni, üzlettípustól, árufajtától vagy szolgáltatástól függően, amelynek lehetőségéről érdemes az adott egységben tájékozódni. A termékek ellenértéke rendezhető SuperShop kártyás pontbeváltással, Multi-Pay kártyával, Edenred juttatási, cafeteria és családi kártyákkal, valamint ajándékutalványokkal, OTP Cafeteria kártyával, OTP SZÉP kártyával, ajándékkártyákkal és egyéb utalványokkal.

További E-gazdaság

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés