Connect with us

Hirdetés

technokrata

Hatalmasat megy a piacon a Dogecoin

E-gazdaság

Hatalmasat megy a piacon a Dogecoin

Hatalmasat megy a piacon a Dogecoin

Január óta 12,000°-os növekedést produkált

A mémalapú kriptovaluta, melyet Dogecoin néven kereszteltek el, egy, az egész világon elhíresült akita fotójával díszeleg, mely január elsején robbant be a köztudatba.

A Dogecoin azóta 12.000%-os növekedést mutatott a CNBC adatai szerint. Egy 1000 USD-os befektetés ma pontosan 121.052 USD-t ér. Ez a brutális növekedés teljesen letaszítja a trónról a két leghíresebb kriptovalutát, a Bitcoin-t és az Ethereum-ot, melyek 95%-os, illetve 369%-os növekedést tudtak “csak” elérni ez alatt az idő alatt.

Ki állhat a robbanás mögött?

Természetesen a saját magát “Dogefather”-nek tituláló zseni, Elon Musk, aki a Saturday Night Live show-ban mesélt a Dogecoin-ról a hétvégén. Elég erősen népszerűsítette mind az 52 millió követőjénél ezt a kriptovalutát, ráadásul még olyat is mondott, hogy hajlandó embereknek fizetni, hogy eladják a Dogecoin készletüket az alacsonyabb koncentráció érdekében.

A szakértők mindemellett óva intenek minket, hiszen az ilyen hirtelen meggazdagodós ötletek a valóságban nem működnek akkora sikerszázalékkal, ráadásul egy olyan valutánál, ami mögött semmi sincs.

“Úgy vélem nem sokáig fog ez az ügy tartani, egy ilyen kriptovalutának nincs hatalmas jövője a piacon. Ha jól időzítesz persze lehet rajta keresni, viszont az időzítést gyakorlatilag lehetetlen megjósolni a piacon.”

– fogalmazott Adam Zadikoff

Forrás: HypeBeast

További E-gazdaság

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés