Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az AgriTech jövőjéről szól a Design Terminal novemberi konferenciája

agritech

E-gazdaság

Az AgriTech jövőjéről szól a Design Terminal novemberi konferenciája

Az AgriTech jövőjéről szól a Design Terminal novemberi konferenciája

Hazai és nemzetközi szakemberek, így például a NASA Harvest, a Bonafarm Csoport, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara vagy éppen a European Space Agency képviselői vitatják meg az agrárium izgalmas témáit a kétnapos online, ingyenes eseményen.

Mire jók az űradatok a mezőgazdaságban? Miért népszerű a városi gazdálkodás? Mire képes az agrárium új generációja? A mezőgazdaság legégetőbb kérdései kerülnek terítékre a Future of Agritech – Online summit powered by Design Terminal konferencián, 2020. november 16-án és 17-én. A Design Terminal a deeptech startupok fejlesztését, networkingjét és promócióját támogató X-Europe program keretében szervezi a kétnapos, online eseményt, mely során előadások, panelbeszélgetések és viták részesei lehetnek az érdeklődők.

Elismert hazai és nemzetközi szakembereket sikerült megnyerni a konferencia előadóiként. Többek között Inbal Becker-Reshef, a NASA Harvest igazgatóját, Csányi Attilát, a Bonafarm Csoport vezérigazgatóját, Balogh Viktor Ferencet, a KITE Zrt. marketing igazgatóját, Borris Förstert, a németországi eccelerate digitális tanácsadó cég üzleti partnerét, Szöllősi Rékát, a Felelős Élelmiszergyártók Szövetségének szakmai és kommunikációs igazgatóját, Juan Francisco Delgadot, az agrár-élelmiszeripari innovációt erősítő, portugál Smart Agrifood alelnökét és Éder Tamást, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara élelmiszeriparért felelős országos alelnökét.

A RÉSZLETES PROGRAM ÉS AZ ÖSSZES ELŐADÓ ITT TALÁLHATÓ.

Az esemény moderátorai Joós Andrea „élménybiológus” és a háztartási növénytermesztést segítő Growberry startup alapítója, Hudecz Attila lesznek.

AZ INGYENES, ONLINE KONFERENCIÁRA ITT LEHET REGISZTRÁLNI.

A Design Terminal célja, hogy összehozza a legizgalmasabb cégeket, startup alapítókat, ökoszisztéma szereplőket és az agritech szakértőit. A konferencián megoszthatják egymással és a közönséggel gondolataikat arról a szektorról, mely az elmúlt években sikeresen lépett az innováció és digitalizáció útjára.

További E-gazdaság

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés