Connect with us
Hirdetés

technokrata

Elindult a Jövő Menedzsere 2.0 Mentor Program.

mentor

E-gazdaság

Elindult a Jövő Menedzsere 2.0 Mentor Program.

Elindult a Jövő Menedzsere 2.0 Mentor Program.

Sikeres gazdasági szakemberek segítik a jövő menedzsereit.

A héten indult a Jövő Menedzsere 2.0 Mentor Program, amit a 30 év alatti menedzsereknek ajánl a Menedzserszövetség. A programban 36 ismert gazdasági szakember adja át tudását, tapasztalatát, a járványhelyzetre tekintettel online formában.

Az érdeklődők május 10-ig tudnak jelentkezni a programba, amely május közepén indul, és június végén fejeződik be. Épp abban az időszakban, amikor már nyilvánvalóak lesznek a járvány okozta gazdasági károk, és amikor a mentorok segítsége különösen sokat jelenthet az azonnali megoldások megtalálásában.

A mentoráltak a program során választ kaphatnak többek között arra, hogy milyen lehetőségeik maradtak, ha az A terv teljesen megsemmisült, mit tehetnek a kialakult helyzetben, és mit tanulhatnak egy ilyen válsághelyzetből.

A járvány helyzetre való tekintettel a Jövő Menedzsere 2.0 Mentor Program digitális alapokon, virtuális találkozók formájában fog megvalósulni 2020. május 15. és 2020. június 30. között, 6 alkalommal 2-2 órás online konzultáció keretében.

A mentorok sorában többek között olyan ismert gazdasági szakemberek találhatóak, mint Kapitány István, a Shell International Petroleum Company, London globális alelnöke, Czakó Borbála a Hungarian Business Leaders Forum elnöke, Kürti Sándor, a Kürt Zrt. elnöke, FLESCH TAMÁS Continental Group ügyvezető igazgató – társtulajdonosa, Szirmák Botond a Provident Pénzügyi Zrt. vezérigazgatója, és Várkonyi Viktor, a Graphisoft szoftverfejlesztő vállalatát felvásároló Nemetschek Group design divízióért felelős igazgatósági tagja.

A programról bővebb információ: https://menedzserek.hu/mentorprogram/

További E-gazdaság

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés
Hirdetés