Connect with us

technokrata

A Citrixnél a Fujitsu lett “Az év partnere” – a pénzdíjat jótékonyságra ajánlotta fel a vállalat

fujitsu

E-gazdaság

A Citrixnél a Fujitsu lett “Az év partnere” – a pénzdíjat jótékonyságra ajánlotta fel a vállalat

A Citrixnél a Fujitsu lett “Az év partnere” – a pénzdíjat jótékonyságra ajánlotta fel a vállalat

A Citrix Systems, Inc. mai bejelentése szerint a Fujitsu nyerte el a vállalat által partnereknek odaítélt legmagasabb elismerést, „Az év partnere” díjat. A Fujitsu egyben „Az év globális rendszerintegrátora” is lett az EMEA térségben.

A bejelentésekre az orlandói Citrix Summiton, a Citrix éves partnerkonferenciáján és pénzügyi évének nyitórendezvényén került sor. A díjat a Fujitsu képviseletében Megumi Shimazu alelnök, a digitális infrastruktúraszolgáltatások üzletágának vezetője vette át, aki az ausztrál tűzvész károsultjait segítő jótékonysági szervezeteknek, köztük a Vörös Keresztnek ajánlotta fel a vele járó 20 ezer dollár készpénzt. A Citrix felajánlotta, hogy megduplázza az adományt, amelynek összege így eléri a 40 ezer dollárt.

A Citrix az elsősorban Ázsiában és a Csendes-óceáni régióban, Japánban és Európában lebonyolított sikeres közös projektek és az elnyert ügyfélmegbízások alapján választotta a Fujitsut „Az év partnerévé”. Az indoklásban kiemelték, hogy a Fujitsu Óceánia az első között vásárolta meg az intelligens képességeket nyújtó Citrix® Workspace megoldást, amely mind a cég belső csapatai, mind pedig ügyfelei számára új alapokra helyezi a dolgozói élményt. A vállalatok közötti szoros kapcsolatot jól érzékelteti, hogy a partnerek nemrég integrálták egymással a Citrix Workspace megoldást és Fujitsu RunMyProcess Digital Suite termékeit. Az integráció révén az ügyfelek még hatékonyabbá és produktívabbá tehetik működésüket a feladatkiosztás intelligens és praktikus szervezésével és automatizálásával.

Az EMEA-régióbeli „Az év globális rendszerintegrátora” díj indoklásában a Citrix kifejtette, hogy partnerként dolgoznak a Fujitsuval a munkakörnyezetet, a hálózati működést és az analitikát egyaránt támogató, egységes megoldások kidolgozásán, amelyekkel a szervezetek felszabadíthatják az innovációban rejlő lehetőségeket, felkelthetik az ügyfelek érdeklődését és javíthatják termelékenységüket – mindezt anélkül, hogy ehhez kompromisszumot kellene kötniük a biztonság terén.

További E-gazdaság

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin