Connect with us

technokrata

Rekordidő alatt szállított le kétszázmillió okostelefont a Huawei

E-gazdaság

Rekordidő alatt szállított le kétszázmillió okostelefont a Huawei

Rekordidő alatt szállított le kétszázmillió okostelefont a Huawei

A kiemelkedő eredményhez nagyban hozzájárult a tavasszal bemutatott P30 széria sikere.

A Huawei Technologies Fogyasztói Üzletága bejelentette, hogy 2019-ben rekordidő alatt, a tavalyi évhez képest 64 nappal hamarabb szállított le kétszázmillió okostelefont.

A csúcstechnológia iránti elkötelezettsége és folyamatos innovációi eredményeképpen egyre több felhasználó választja a Huawei-t világszerte. Az idei évben számos kiemelkedő készüléket mutatott be a vállalat, többek között a díjnyertes P30 szériát, amely kategóriájának vezetője, és amelyet széles körben a legjobb kamerával felszerelt okostelefonnak tartanak. Mi sem prezentálja ezt jobban, mint az, hogy az EISA sorozatban másodszor díjazta a Huawei csúcskészülékét, idén az „EISA Best Smartphone 2019-2020” díjjal jutalmazva a vállalatot.

A nemrégiben bemutatott Mate 30 szériát nagy elismeréssel fogadta a szakma és a felhasználók is. A Kirin 990 5G SoC-vel, díjnyertes négykamerás rendszerrel és futurisztikus kialakítással felszerelt Mate 30 Pro ismét megerősítette a Huawei iparági vezetői pozícióját.

Az elért sikerek után a vállalat bejelentette a Mate 30 Pro 5G új verzióját is. A limitált sorozat 8GB RAM + 512GB tárhellyel erdei zöld és napfelkelte színekben, vegán bőrborítással lesz elérhető Kínában.

http://consumer.huawei.com/hu/

További E-gazdaság

Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin