Connect with us

technokrata

Új műszaki gyárigazgató a Bosch miskolci autóipari létesítményének élén

E-gazdaság

Új műszaki gyárigazgató a Bosch miskolci autóipari létesítményének élén

Új műszaki gyárigazgató a Bosch miskolci autóipari létesítményének élén

Roland Ahl a gyár továbbfejlesztését és stabilizálását tűzte ki célul

Áprilisban új műszaki ügyvezető igazgatót neveztek ki a miskolci Robert Bosch Energy and Body Systems Kft. élére, Roland Ahl személyében.

Az új műszaki ügyvezető igazgató mellett Dr. Frank-Stephan Kupfer továbbra is a gazdasági ügyvezető igazgatói pozíciót tölti be a gyárban.

„A Boschnál dolgozni nemcsak munka, hanem hivatás. A jövő technológiáinak vezető fejlesztőjeként mindig innovációra és folyamatos fejlődésre törekszünk”

– nyilatkozta Ahl.

bosch-management-roland-ahl-1

Kompetencia, folyamatos fejlődés, hivatástudat

A 49 éves vezető 24 évvel ezelőtt kezdett dolgozni a Boschnál. Magyarországi kinevezése előtt a gyártásért felelős igazgató volt a németországi Immenstadtban. Ezt megelőzően is a gyártás, valamint a pénzügy és kontrolling szakterületeken tevékenykedett.

„Új pozícióban dolgozni mindig új fejezet az ember életében és karrierjében, ahol kétségkívül új kihívásokkal találkozunk. A Bosch egyik legnagyobb erőssége, hogy keressük az újabb és újabb lehetőségeket a fejlődésre, és a változásokat is mindig új esélyként értékeljük. Ez az én személyes motivációm is“

hangsúlyozta az új gyárigazgató.

A Robert Bosch Energy and Body Systems Kft. 2003 nyarán alakult, ahol mára több mint 2200 munkavállaló dolgozik, a legnagyobb Bosch elektromos meghajtások autóipari gyára Európában. Az autóipari alkatrészek, relék, és elektromos hajtások gyártásával foglalkozó fellegvár termékei a különféle klímaberendezések, a villamos motorok, az ablaktörlő rendszerek, a fékrásegítő motorok vagy a menetstabilizátor, mely utóbbi a hibrid és elektromos meghajtású járművek nélkülözhetetlen alkatrészei.

További E-gazdaság

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin