Connect with us

Hirdetés

technokrata

Felhőből jönnek a fejlesztések az SAP új, vállalatoknak kifejlesztett intelligens kulcsával

E-gazdaság

Felhőből jönnek a fejlesztések az SAP új, vállalatoknak kifejlesztett intelligens kulcsával

Felhőből jönnek a fejlesztések az SAP új, vállalatoknak kifejlesztett intelligens kulcsával

Új termékeket jelentett be az SAP szoftvercég, amelyek segítségével a vállalatok könnyen ki tudják használni a legújabb innovációk -mint például a mesterséges intelligencia – által nyújtott előnyöket. A fejlesztések mindegyike a felhőből érkezik.

Legyen chatbot minden alkalmazásban

A vállalatok saját chatbotot készíthetnek az SAP Conversational AI felhőszolgáltatásával, amelyben előre konfigurált, szektorspecifikus, testre szabható megoldások állnak rendelkezésre. A chatbotok az SAP megoldásai mellett más gyártók rendszereibe is integrálhatóak. Eddig 60 ezer SAP chatbot alkalmazást fejlesztettek e megoldás segítségével. Így tett a francia SNCF vasúttársaság és az SFR távközlési szolgáltató is, amelyek az ügyfélkiszolgálás javítására, valamint a fiatal célcsoportok megszólítására alkalmazzák az intelligens chatbotokat.

Gépi tanulás képességek minden vállalat számára

Az SAP Leonardo Machine Learning képességeit a teljes SAP-portfólióba integrálják, így megtalálhatók például az SAP S/4HANA és az SAP Ariba megoldásokban is. A felhasználók egyedi gépi tanuláson – mesterséges intelligencián – alapuló alkalmazásokat is készíthetnek az SAP Leonardo Machine Learning Foundation segítségével, amely öt szolgáltatással bővül. Az új lehetőségek között szerepel a tárgyfelismerés, a képekben történő szövegfelismerés, valamint a szövegértékelés.

Blokklánc, ha fontos a biztonság

Az SAP Cloud Platform Blockchain segítségével a vállalkozások immár saját maguk készíthetnek blokklánc-technológián alapuló megoldásokat és bővíthetik meglévő alkalmazásaikat. Több mint hatvan vállalat vesz részt abban az innovációs együttműködésben, amelyet az SAP hívott életre a blokklánc-fejlesztések előmozdítása érdekében. A technológia alkalmazásával a felhasználók olyan iparágakban javíthatják az átláthatóságot, a termékbiztonságot és az ágazati együttműködést, mint a közlekedés, az élelmiszer- és a gyógyszeripar. A szoftvercég a szállítmányozási ágazat számára is létrehozott egy globális blokklánc-konzorciumot, amelyben olyan nagyvállalatok vesznek részt, mint az Intel, a Hewlett-Packard vagy az Airbushoz tartozó A3.

További felhős újdonságok

A szoftvercég felhőplatformja már elérhető Google Cloud Platform, Microsoft Azure és Amazon Web Services (AWS) alapokon, és tervezik kiadni az IBM Cloudra is az SAP Cloud Platform Private változatát. Az SAP Cloud Platform szoftverfejlesztői csomagját (SDK) az SAP már Android rendszerre is biztosítja. A felhasználók bármilyen Androidos vagy Chrome operációs rendszert futtató eszközről kifinomult megoldásokat érhetnek el, amelyek a megszokott, felhasználóbarát mobilélményt kínálják.

Az SAP felhős analitikai megoldását közvetlenül beágyazták az SAP S/4HANA Cloud környezetbe annak érdekében, hogy a szervezetek egy rendszerben kezelhessék szerteágazó tervezési, végrehajtási és elemzési folyamataikat. A megoldás immár több mint 150 adatforrás adatait képes kezelni.

Az SAP Analytics Cloud további újdonsága, hogy erősebb digitális asszisztenst kap, amelyet már élőszóban is lehet kérdezni, és amelynek válaszai azonnal megjelennek a képernyőn.

További E-gazdaság

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
hisense
apple
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés