Connect with us

technokrata

Nem egy magyar cég is megtalálható a leggyorsabban növekvő európai vállalatok listáján

E-gazdaság

Nem egy magyar cég is megtalálható a leggyorsabban növekvő európai vállalatok listáján

Nem egy magyar cég is megtalálható a leggyorsabban növekvő európai vállalatok listáján

Az 1979-ben New Yorkban alapított amerikai INC Magazine üzleti hetilap idén 100 magyar céget listázott a kontinens 5000 leggyorsabban fejlődő vállalkozásai közé.

A legalább 2 millió euro forgalommal rendelkező vállalkozások vizsgálata 42 országra terjedt ki. A Inc. 5000 amerikai besorolásán olyan neves cégek szerepeltek korábban, mint a Microsoft vagy az Oracle.

 

A legjobb helyen, a 13. pozicióban az Iberdrola Renovables Magyarorszag Kft. szerepelt. A spanyol IBERDROLA magyarországi leányvállalata 2007-ben kezdte meg aktív működését hazánkban és fő tevékenysége a villamos energia termelés.

Az internetes vállalatok közül a Schibsted Classified Media Hungary, más néven Jófogás az előkelő 203. helyen került listázásra. Ezek szerint az OLX felvásárlása hozta a várt eredményeket.

A 100% magyar tulajdonban lévő, Corvinus-os startupként indult BHPgumi-t (PICMAC Kft. https://bhpgumi.hu/inc-magazin-ertekeles) az európai kontinens 1571. leggyorsabban fejlődő vállalatává nyilvánította az amerikai INC magazin. Bár sokan még nem hallottak róluk, de a BHPgumi egy online gumiabroncs értékesítéssel foglalkozó vállalkozás (www.bhpgumi.hu), amely 2017-ben éves szinten több mint 50.000 gumiabroncsot értékesített. Összehasonlításképpen ez 50 kamionnyi abroncsot jelent. Az internetes vállalkozások közül kimagaslóan gyors növekedési ütem a BHPgumi nettó éves árbevételén is szépen megmutatkozott az elmúlt évek alatt.

untitled

További E-gazdaság

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

samsung galaxy
TAG Heuer Carrera

SmartWatch

Új luxus kollekcióval rukkolt elő a Tag Heuer

2020. szeptember 24. csütörtök
dell laptop

Kütyük

Dell laptop: iskolások számára ideális választás!

2020. szeptember 23. szerda
samsung
galaxy

SmartWatch

Bemutatkozik a Samsung Galaxy Watch3 Titanium

2020. szeptember 19. szombat
Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin