Connect with us

Hirdetés

technokrata

Világsztár a mobil bizniszben: Gal Gadot lett a Huawei új official arca

E-gazdaság

Világsztár a mobil bizniszben: Gal Gadot lett a Huawei új official arca

Világsztár a mobil bizniszben: Gal Gadot lett a Huawei új official arca

A szépséget és a csúcsteljesítményt vegyítik a P20 széria készülékei

Újabb világsztár csatlakozott a Huawei márkanagyköveteihez Gal Gadot személyében. A vállalat Párizsban egy exkluzív sajtóeseményen jelentette be az együttműködést a világhírű szuperhőst alakító izraeli színésznővel, aki idén márciustól a P20 széria hivatalos arca lett. A Huawei új zászlóshajó termékeiben együtt van jelen a kifinomult design és a legjobb technológia, ami a mindennapi életben is hatékony társsá teszi a készülékeket.   

 

A Huawei legújabb zászlóshajó termékei, a P20 és P20 Pro nemcsak a legjobb technológiát nyújtják a felhasználóknak, hanem ötvözik a szépséget és a teljesítményt. Ezekre a tulajdonságokra építve a Huawei tudatosan választ olyan hősöket kampányai élére, mint a magyar Iron Lady, Hosszú Katinka, vagy a képregény univerzum fáradhatatlan amazonja, Gal Gadot. A modern nő megtestesítője, aki egyszerre sikeres színésznő, kétgyermekes édesanya, azaz igazi „csodanő”, aki kiáll az elvei mellett és egy személyben testesíti meg mindazt, amiben a Huawei elhivatottan hisz: a kifogástalan eleganciát, a tökéletességre való törekvést, az erőt és a kitartást.

Gal Gadot büszke erejére és intelligenciájára, ami nők millióinak példaképévé tette az elmúlt években. A színésznő és a Huawei hisznek a mindennapok harcosaiban, a tökéletességre való szüntelen törekvésben és mindenek előtt hisznek a saját álmaikban, amik eléréséért keményen dolgoznak minden egyes nap. Igazi „Csodanő”, aki reggel elkészíti a család reggelijét, délben sikeres üzletasszonyként tárgyalások sorozatát bonyolítja, este pedig a vörös szőnyegen, ünnepelt filmcsillagként tündököl.

Számomra az okostelefonom nem csak egy egyszerű eszköz. Segít megmutatni, ki vagyok valójában, tükrözi a stílusom és megbízható társam a mindennapi kihívásaim során. A fotózási képességei mellett P20 Pro gyorstöltési funkciója az egyik legnagyobb segítségem a mindennapokban: magabiztosságot ad, hogy a körülményektől függetlenül bárhol bármikor képes vagyok gyorsan és biztonságosan elintézni a legfontosabb teendőimet.”

– hangsúlyozta a színésznő.

Gal Gadot alkotószellemű nőként folyton inspirációk után kutat mindenhol, ahol csak lehetséges:

„Nap, mint nap képek ezreit készítem a telefonommal, hogy tápláljam a bennem élő művészt, de első alkalommal nem vettem észre, milyen könnyen az életem részévé vált a mesterséges intelligencia. A P20 Pro használatakor nem kell aggódnom azon, hogy tökéletesre sikerül-e a kép, amit a közösségi média oldalamra töltök fel, a megfelelő beállításokat a készülék magától ajánlja fel és állítja be számomra.”

Az új P20 széria számtalan lehetőséget rejt a mesterséges intelligenciának köszönhetően, ami a mindennapi életben is nélkülözhetetlen társsá teszi a készüléket.

A Huawei legújabb készülékei a mindennapi emberek, profi fotóművészek és nagy követő táborral rendelkező influencerek számára is sokoldalú segítséget jelentenek. A P20 Pro tripla Leica kameráinak és a beépített mesterséges intelligenciának köszönhetően bárki képes lélegzetelállító fényképeket készíteni, akár stúdióminőségben is. A P20 és P20 Pro négy divatos színben, március végén kerülnek az európai boltok polcaira.

További E-gazdaság

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés