Connect with us

Hirdetés

technokrata

Szeretnél több pénzt keresni? Íme 5 dolog, amivel munka mellett is lehet!

E-gazdaság

Szeretnél több pénzt keresni? Íme 5 dolog, amivel munka mellett is lehet!

Mostani írásunkban összegyűjtöttünk 5 olyan bevételi lehetőséget, amellyel úgy is pénzhez juthatsz, hogy közben nem kell tartanod a munkád elvesztésétől, hiszen több esetben is csak egyszeri befektetést igényelnek.

internet

Készíts online tartalmat!

Legyen szó akár egy blogról vagy épp egy YouTube csatornáról, ha jó tartalmat készítesz, az idővel bevételt hozhat. Írj vagy beszélj arról, ami igazán érdekel és amiben úgy érzed sikert érhetsz el! Persze azt nem ígérhetjük, hogy azonnal milliomos leszel, de havi pár tízezer forint azért összejöhet. Elsőként próbálkozz a Google-lel, az AdSense szolgáltatásuknak köszönhetően ugyanis, ha reklámokat is megjelenítesz a honlapodon, akkor az egyes kattintások után pénzt utalnak neked a hó végén. Nem sokat, de valahol el kell kezdeni! Ugyanez működik a YouTube-on is, ott azzal a különbséggel, hogy nincs szükség kódok befűzésére, egyszerűen engedélyezned kell a reklámokat egy feltöltés előtt.

google-photos

Töltsd fel a képeid a netre!

Jól tudsz fotózni? Akkor egyszerűen pénzt is kereshetsz a képeiddel. Elég csak azokat feltölteni az fotókat amelyeket megfelelőnek találsz és könnyen lehet, hogy hamarosan szép pénzeket kereshetsz rajtuk. A legjobb ilyen oldal a Shutterstock, itt képenként 25-38 dollárcent között fizetnek, attól függően, hogy milyen szintet értél el. Emellett vektorgrafikákat és videókat is feltölthetsz, így ha azok jó minőségűek, biztosan lesznek olyanok, akik letöltik majd, ezzel is pénzhez juttatva téged.

Young focused student using a tablet computer

Csinálj egy online kurzust

Jól tudsz valamit, amit csak kevesen? Akkor mi sem egyszerűbb, csinálj egy kurzust, amivel másoknak átadhatod a tudásod! Az efféle oldalak nagy népszerűségnek örvendenek, így egy jó anyagra biztosan sokan rákapnak majd! Magyarországon mi a webuni-t ajánljuk, a honlapra egyaránt feltölthetsz ingyenes és fizetős tartalmakat is. Az alkotók nem is kérnek el elviselhetetlenül sok pénzt, a bevétel 30%-át vonják csak le, a többi a tied.

e-commerceshopping

Add el, ami nem kell

Egészen magától értetődő, de sokan mégsem válnak meg online a már nem használt tárgyaiktól. Pedig hidd el, egy régi telefon, egy nem használt rádió vagy épp egy felesleges, minőségi nadrág is ér valamit, a sok kicsi sokra megy alapon pedig szép összeget gyűjthetsz össze néhány hónap alatt. Én magam például konzolos játékokat, tablet/telefon kiegészítőket és más kütyüket is eladtam a Jófogáson a közelmúltban, amelyek bár számomra feleslegesek voltak mégis jó pénzt kaptam értük

Young woman lying on grass reading book.

Young woman lying on grass reading book.

Írj egy könyvet!

Én magam is meglepődtem, hogy egy könyvesboltban járva mennyi, igazán aktuális könyvvel találkoztam. Itt most nem a szépirodalmi művekre gondolok, hanem sokkal inkább az olyan alkotásokra, amelyek például a Google épp az Apple legújabb mobil rendszerét mutatják be, méghozzá igen részletesen. Bár számunkra sok esetben feleslegesnek tűnik, úgy tapasztaltam, hogy az idősebb generáció még mindig szívesebben tanul könyvekből, így ha van valami, amiről sokat tudsz beszélni, lehet, hogy megéri könyvben is kiadni.

További E-gazdaság

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés