Connect with us

technokrata

Elképesztő sok eszközt vettek az emberek a Black Friday-en

E-gazdaság

Elképesztő sok eszközt vettek az emberek a Black Friday-en

Nem panaszkodhatnak az eMAG-nál.

Rekordszámú terméket adott el az eMAG a harmadik alkalommal megrendezett Black Friday akciója során, ezzel mindössze 5 óra alatt felülmúlta a tavalyi teljes napi eladási számait. A webáruház a nap végén 5,31 milliárd forintos forgalmat könyvelhetett el, ami 65 százalékponttal magasabb az előző évhez viszonyítva, valamint a 2015-ben eladott 187 ezer darab termék idénre 315 ezerre nőtt. Az eMAG.hu weboldal 2,1 millió oldallátogatást regisztrált pénteken, amelynek közel 50 százaléka mobileszközről érkezett. A csúcsidőszakban egyidejűleg 170 ezer látogató böngészte az eMAG.hu kínálatát a tavalyi 150 ezerhez képest. A rekord forgalom ellenére az oldal zökkenőmentesen működött.

„Az akció indulásakor 130 ezer látogató volt az oldalunkon, ami 30 százalékkal magasabb, mint tavaly. Számos terméket értékesítettünk kevesebb, mint egy perc alatt. Ez is bizonyítja, hogy ügyfeleink megfogadták tanácsunkat és a kosárba helyezték megvásárolni kívánt termékeiket a vásárlói esemény kezdete előtt. Az idei Black Friday meglepetés kategóriája, az utazási csomagajánlat rendkívül népszerű volt a vásárlók körében, hiszen 984 megrendelés érkezett. Az oldal látogatói a televíziók, laptopok és okostelefonok iránt is fokozott érdeklődést mutattak” – tájékoztatott Hunyady László, az eMAG marketing menedzsere. – „Kibővítettük az eMAG raktár kapacitását és 2850 teherautó gondoskodik a Black Friday alatt érkezett megrendelések kiszállításáról, hogy december 5-ig minden ügyfelünk megkapja a megrendelt terméket.”

blackfriday2

Az idei esemény is nagyszerű eredményeket hozott az eMAG Marketplace partnereinek, akik több mint 53 ezer terméket adtak el – ez az összes rendelés 17 százalékát jelenti. Ezen eladások összértéke 672.839.977 forintot tesz ki, ami 60 százalékos növekedés az előző évhez képest. Ez néhány jelentősebb partner esetében az alábbi értékesítési számokat jelenti:

Clatronic

Átlagos rendelési érték: 8 367 Ft
Megrendelt termékek száma összesen: 1 842
Legnépszerűbb eladott termék: Clatronic KM3632 PIROS konyhai robotgép

„Nagy bizalommal vártuk az idei eMAG Black Friday akciót. Különösen fontos számunkra, hogy kiváló partnerekkel, kiemelkedő eredményeket érjen el a Clatronic márka az online kereskedelmi piacon. Az eMAG tökéletes Marketplace partner számunkra. A Clatronic már a reggeli órákban kimagasló eredményeket mutatott a hazai e-kereskedelem legnagyobb éves eseményén. 3 óra alatt közel 500 megrendelés érkezett, amit további 1500 megrendelés követett. Ez számottevő a hazai háztartási és konyhai kisgépek piacán is. Bízunk benne, hogy sok ember ünnepét tudjuk boldoggá tenni, az eMAG-gal közösen” – számolt be a Clatronic márka hazai forgalmazója.

 

Professional Outlet Kft.

Átlagos rendelési érték: 104 590 Ft
Megrendelt utazási csomagok száma összesen: 1 156
Legnépszerűbb eladott ajánlat: Törökország, Antalya: Nashira Resort Hotel & SPA *****

„A Professional Outlet utazási iroda örömmel vett részt az eMAG Black Friday akcióban, ami várakozáson felüli megrendelést hozott, így a cégünk a későbbiekben is szívesen részt vesz olyan kampányokban is, mint az Árak forradalma vagy az Őrült napok” – fogalmazott a cég képviselője.

Gyerekjátékok.hu

Átlagos rendelési érték: 5 628 Ft
Megrendelt termékek száma összesen: 1 323
Leggyakrabban eladott termék: Iplay Játszósátor alagúttal 8903-15

„Felülmúlta a várakozásainkat az idei Black Friday. A vásárlók kosarában már az akciók indulásakor is rengeteg árucikkünk volt és az első egy órában számos slágertermékünk is elfogyott. Magas aktivitás jellemezte a látogatókat a nap folyamán, ez pedig a töretlenül felfelé ívelő vásárlások számában is megmutatkozott. Összességében egy igazán sikeres akciót zártunk, jövőre is csatlakozni fogunk a Black Friday kezdeményezéshez” – mondta el a Gyerekjátékok.hu vezetője.

Az eMAG Black Friday legnépszerűbb termékei:

32 061 darab kis és nagy háztartási eszköz
28 230 darab játék
11 007 darab telefon
9 739 darab televízió
10 102 darab parfüm
4 103 darab laptop

 

További E-gazdaság

Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin