Connect with us

technokrata

Hatalmasat bővített magyar gyárában a Lenovo

E-gazdaság

Hatalmasat bővített magyar gyárában a Lenovo

Hatalmasat bővített magyar gyárában a Lenovo

A Lenovo megnyitotta új, x86-os szerver gyártósorát Magyarországon.

A világ legnagyobb PC-gyártója, a Lenovo ünnepélyes keretek között adta át új, x86-os szerver, valamint az adatközpontok számára gyártott tároló és hálózati termékeinek gyártósorát Sárváron. Az új, x86-os szerver gyártósornak köszönhetően a jövőben a vállalat gyorsabb szállítási idővel, valamint nagyobb rugalmassággal tudja majd kiszolgálni az EMEA régió ügyfeleit és partnereit.

30884110916_2c944996a0_o

Stratégiai partnerség

A Flex, mint a Lenovo stratégiai partnere immáron 7. évfordulóját ünnepli ez év decemberében, így a több évre visszanyúló együttműködésnek hála az üzem várhatóan 2016 decemberében fogja leszállítani a hatmilliomodik Lenovo asztali PC-t az EMEA régió számára. A stratégiai partnerségnek köszönhetően pedig, az idei évtől kezdve a Flex sárvári üzeme gyártja a vállalat x86-os szervereit is, beleértve a rendszerek összeszerelését, a teljes körű adattárolási és hálózati opciókat, valamint a speciális, egyedi megrendelésekre készült integrált rackeket is.

30884147436_62c2bbf874_o

Megfelelés a vásárlói igényeknek

Az x86-os szerver gyártás Európába való áthelyezésére vonatkozó döntés azon alapul, hogy komoly előnyökkel jár együtt a termelés helyének, valamint a Lenovo fontos vásárlói és partneri körének egymáshoz közelebb hozása. A Magyarországon történő gyártás lehetővé teszi a szállítási idő mérséklését (országtól függően) és az alacsonyabb működési költségeket, amelyek egy kedvezőbb árban érvényesíthetők, és nagyobb rugalmasságot biztosítanak az ügyfelek számára.

A Lenovo vezető szerepet kíván betölteni a vállalati és adatközponti termékek iparágában, és az európai gyártás gyorsítani fogja a piacra kerülés idejét, lehetővé téve a vállalat számára, hogy fokozza versenyképességét. Az EMEA vállalati vásárlók gyorsabban és hatékonyabban fognak hozzájutni ugyanazokhoz a piacvezető termékekhez, méghozzá ugyanolyan minőségben. Az EMEA régió vásárlóinak szánt x86-os szerverek gyártását Kínában is folytatják, lehetővé téve az értékesítési partnerek számára a tengeri szállításból adódó költségcsökkentés előnyeinek kihasználását.

További E-gazdaság

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

TAG Heuer Monaco

SmartWatch

Új Monaco karórákat mutat be a Tag Heuer

2020. december 1. kedd
Casio G-Shock Dragon Ball Z karóra

SmartWatch

Különleges karácsonyi nyereményjátékot indított a Casio

2020. november 29. vasárnap
XPLORA okosóra

SmartWatch

Mindig karnyújtásnyira, mindig biztonságban:

2020. november 26. csütörtök
Huawei Mate 40 Pro
samsung frame tv

Smart-TV

Virtuális utazás a The Frame TV képernyőjén

2020. november 24. kedd
Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin