Connect with us

Hirdetés

technokrata

Több millióan használhatják mostantól az érintésmentes hűségkártya-technológiát

hűségkártya

E-gazdaság

Több millióan használhatják mostantól az érintésmentes hűségkártya-technológiát

Több millióan használhatják mostantól az érintésmentes hűségkártya-technológiát

Ma már a fizetések jelentős része zajlik érintésmentes módon, és egyre többen használnak valamilyen eszközt a plasztikkártyák helyett a pénztáraknál.

Mostantól az InterTicket, a SuperShop és a SIA közös megoldása ugyanezt valósítja meg, így a SuperShop kártya is érintésmentes módon lesz használható. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a SuperShop több millió ügyfelének kizárólag a mobiltelefonjára lesz szüksége a közel 800 elfogadóhelyen a pontok gyűjtéséhez és felhasználásához.

“Az InterTicket a jegyértékesítésben megszerzett tapasztalatait, moduláris platformját és fejlesztői tapasztalatát egyre több területen hasznosítja. A SuperShop virtuális hűségkártya már egy régi álom, amely most először a Jegy.hu mobil alkalmazásában vált elérhetővé, de hamarosan újabb – az InterTicket által fejlesztett – alkalmazásokban is elérhetővé válik”

– mondta el Országh Örs az InterTicket innovációs igazgatója.

A Google Play áruházból letölthető Jegy.hu alkalmazásban a mai naptól elérhető a SuperShop kártya igénylése, letöltése és érintésmentes használata az NFC-t is támogató Android készülékeken. A kártya teljes igénylési folyamata néhány percet vesz igénybe, mind a meglévő SuperShop kártyabirtokosok, mind pedig új felhasználók igényelni tudják.

“A SuperShop Magyarország legismertebb és legkedveltebb többvállalatos hűségprogramja! Köszönhetjük ezt annak, hogy a hozzáadott értéket nyújtó, releváns Partneri ajánlatok mellett, folyamatos innovációkkal fejlesztjük programunkat. A hűségkártya használatának lehetősége a mobil eszközök segítségével – a legmagasabb szintű biztonság mellett, a plasztik SuperShop kártyákon lévő chippel egyenértékű módon – egy olyan jelentős lépés, mint amilyen a fizetések területén tíz évvel ezelőtt az érintésmentes bankkártyák megjelenése volt. Jól látható, hogy a vásárlói-fizetési szokásokat nagyban megváltoztatta ez a kényelmi funkció és hisszük, hogy ugyanezt tudjuk megvalósítani a SuperShop kártya esetében is”

– tette hozzá Hovanyecz Norbert, a SuperShop ügyvezető igazgatója.

További E-gazdaság

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés