Connect with us
Hirdetés

technokrata

Biztosítások egyéni vállalkozóknak, kis cégeknek és vállalatoknak

vállalkozói biztosítás

LifeStyle

Biztosítások egyéni vállalkozóknak, kis cégeknek és vállalatoknak

Biztosítások egyéni vállalkozóknak, kis cégeknek és vállalatoknak

Mi az, amire feltétlenül szükség lehet a mindennapokban vagy éppen különleges helyzetekben? Természetesen a legjobb eshetőség az, ha semmilyen biztosítási eseménnyel nem találkozunk. Védőhálóra mindig szükség lesz, pláne a vállalkozóknak, ahol komoly költségekkel lehet találkozni bizonyos esetekben.

Vállalati biztosítások a kockázatok kezelésére

Ezek a termékek segítenek abban, hogy a különböző kockázatok ellen megvédjék magukat a vállalkozók. Több minden is idetartozik: a vállalkozás által okozott károkért való felelősség, élet- és baleseti rizikó, vagyonvesztés és még számtalan más esemény, ami előre nem látható és akár komoly veszélyt is jelenthetnek a cég működésére. A vállalkozói biztosítás kötés könnyedén megoldható a Biztosításszakértő segítségével.

Kezdjük a sort az általános felelősségbiztosítással. Hibát bárki elkövethet, de egy cég életében olyan probléma is megtörténhet, amikor a vállalkozásnak kell az okozott kárért pénzügyileg helytállni. A vállalkozói felelősségbiztosításnak köszönhetően a pénzügyi segítséget átvállalják. Ha a biztosított vagy a cég kárt okoz, akkor jótállást vállal helyettük a biztosítás mögött álló biztosító. Milyen esetek tartoznak ide? Van tevékenységi felelősség, amikor például a kivitelező elejt egy kalapácsot és az egy autóra esik, betörve a szélvédőt. Szolgáltatói felelősségről is beszélünk, amihez az is hozzátartozik, amikor valaki sofőrszolgáltatást nyújt és önhibájából sérül meg az autó, amit vezet.

Természetesen ezen belül még több minden más is elérhető még. A vállalati biztosításokhoz tartozik a cég vagyontárgyainak bebiztosítása. Sajnos előfordulnak olyan események, amelyek veszélyeztethetik a vállalkozás üzletmenetének folyamatosságát: tűz a boltban, leég az árukészlet. A befektetett időt, energiát nem kapjuk vissza, de legalább a pénzt igen, ami kiesik a büdzséből.

Gondoskodjunk az emberekről

A legnagyobb értéket a vállalkozásban az emberek képviselik. Ezért is érdemes céges csoportos magán egészségügyi biztosítást kötni. Ezt béren kívüli juttatásként adhatjuk, aminek a díja ráadásul költségként elszámolható. A munkavállalók lojalitását is növelhetjük a cég iránt. A betegszabadságon töltött idő is csökkenni fog a gyors ellátásnak hála.

Csoportos életbiztosítás sem árt, mivel a balesetek többsége otthon vagy a munkahelyen történik. Egyszerűen, gyorsan és kedvező áron gondoskodhatunk az alkalmazottakról. Adhatjuk mindenkinek ugyanazt a szolgáltatást, de akár az egyes dolgozói csoportoknak más-más biztosítást kínálhatunk.

A céges autókról se feledkezzünk meg

A gépjármű biztosítás is hasonlóan működik, mint a magánszemélyekre kötött termékek. Egy vagy néhány autó esetében érdemes egyedileg megkötni a szerződéseket, de ha már több járműről beszélünk, akkor egyszerűbb választás lesz egy flotta kötelező és flotta casco. Ezt olykor nehéz eldönteni, hogy melyik lenne a jobb út, ezért is fontos konzultálni egy szakemberrel minden biztosítás megkötése előtt.


További friss híreket talál a Technokrata főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

További LifeStyle

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés
Hirdetés