Connect with us

Hirdetés

technokrata

Nem csak TV-hez van szükség távirányítóra

univerzális távirányító

LifeStyle

Nem csak TV-hez van szükség távirányítóra

Nem csak TV-hez van szükség távirányítóra

Az elmúlt évek legújabb technikai újításai szinte kivétel nélkül arról szólnak, hogy az életünk minél kényelmesebb legyen. Pláne igaz ez az otthonunkban fellelhető eszközök terén, például egyre nagyobb teret nyernek a különböző okosotthonok. Okoslámpák, egyre nagyobb teljesítményű televíziók, robotporszívók és még az olyan apró termékek is felfedezhetők, mint a távirányítók.

Az univerzális távirányítók már az ajtónkon kopogtatnak

Ma már egyre több távirányítót találhatunk, amelyek nem csak a TV-nek képesek parancsokat adni, sőt, a többségük már nem is kifejezetten a televíziókhoz készülnek. Ha többet szeretnénk megtudni az újdonságokról, látogassuk meg a VasalatWebshop távirányítóit, ahol nyugodtan böngészhetünk az egyes eszközök között.

Manapság egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a különböző belső világítások, közülük is kiemelkednek a LED szalagok, amiket általában kiegészítésként szokás használni a szoba plafonjának közepén található lámpához. Ma már többféle LED szalaggal is találkozhatunk, vannak egyszínű változatok, de vásárolhatunk RGB szalagokat is, valamint programozhatóakat és olyanokat, amit egy távirányító segítségével irányíthatunk. Természetesen egy ilyen távirányító nemcsak a LED szalagokat képes irányítani, hanem bármilyen világítással kapcsolatos eszközt, amely képes fogadni és értelmezni a távirányító adta jeleket.

Miért jó az, ha egy távirányítóval irányíthatjuk otthonunk világítását?

A válasz egyszerű: modern és kényelmes. Innentől szinte el is hagyhatjuk a hagyományos kapcsolókat, nem kell azok kiépítésével, cseréjével foglalkozni. Egy egyszerű, univerzális távirányító, ami az összes lámpát és LED szalagot képes irányítani. Az ágyból sem kell felkelni, könnyedén irányíthatjuk akár csak az egyik LED szalagot, magát a lámpát, de eltérő módon is lehet programozni őket. Vannak olyan távirányítók, amelyeket más távirányítóval is lehet szinkronizálni és az egész otthonunkat különböző zónákra osztani, minden egyes zónához (és az ahhoz tartozó világítás egységeket) más-más távirányítót társítva.

A távirányítók nemcsak arra képesek, hogy fel- és lekapcsoljuk az adott lámpát, LED szalagot, hanem a fényerőt is könnyedén állíthatjuk rajtuk. Ugyanilyen módon azt is befolyásolhatjuk, hogy milyen legyen a színvilág, mindezt akár 20 méteres távolságból is.

A modern otthon már mindenki számára elérhető

Az már az előbbi példákból is látszik, hogy a legkisebb eszközöknél is beköszöntött a 21. század és elérhető áron vághatunk bele az újdonságokba. Természetesen az univerzális kapcsolók, a programozható LED szalagok és az innovatív világítás csak a jéghegy csúcsa, ezenkívül még rengeteg felfedeznivaló van, amivel otthonunkat elláthatjuk. Érdemes vásárlás előtt alaposan informálódni, hogy biztosan a tökéletes terméket vegyük meg.


További friss híreket talál a Technokrata főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

További LifeStyle

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés