Connect with us

Hirdetés

technokrata

Végre megnyílik az első MI store Budapesten! Többé nem kell rendelgetni a Xiaomi cuccokat

E-gazdaság

Végre megnyílik az első MI store Budapesten! Többé nem kell rendelgetni a Xiaomi cuccokat

Végre megnyílik az első MI store Budapesten! Többé nem kell rendelgetni a Xiaomi cuccokat

A Xiaomi hamarosan megnyitja első márkaboltját Budapesten, több mint száz négyzetméteren

A pekingi székhelyű, 2000-ben alapított kínai tech-startup európai terjeszkedésének következő megállója Budapest lesz. 2018. augusztus 25-én a Lurdy Ház bevásárlóközpontban kerül megrendezésre a megnyitó ünnepség, amelyre a rajongókat és a sajtó képviselőit is várják.

 

A nyitás napján két termék 50%-os kedvezménnyel vásárolható meg (korlátozott készlettel), illetve bizonyos termékekre 25-30%-os árengedménnyel várják az első látogatókat. A kínai Xiaomi márka a kiemelkedő ár/értékű okostelefonjaival szerzett hírnevet világszerte. Miután meghódították Ázsiát (Indiában már az elsők), 2016-ban fogtak európai terjeszkedésbe. Ugyanebben az évben döntöttek az üzletnyitási stratégiáról is. Az addig szinte csak online és szolgáltatói kínálatban kapható termékeket saját üzleteikben kezdték árusítani, óriási sikerrel.

Kínában és Indiában mára már hatalmas bolthálózatot építettek ki. Az új üzleti modell, az online és az offline értékesítés e keverékével hatalmas sikereket aratnak. Idén nyáron a gyártó kilépett a hongkongi tőzsdére, a részvénykibocsátással nagy tőkét vonva be a cégbe. Eközben Kínában komoly gyártó-, és technológiai bázist építettek maguk köré a közel 50 ’Ecosystem’ beszállító céggel, több száz konzumer terméket bocsátva így a piacra. Szinte minden szegmensben megjelent a Xiaomi a saját ajánlatával, igen kedvező árazás mellett. Példa erre a Mi Band, a Xiaomi viselhető aktivitásmérőjének globális sikere. Európában a partnereiken keresztül már több üzlet nyitotta meg kapuit a rajongók és a vásárlók előtt.

Madrid, Barcelona, Milánó, Párizs, Bécs, Pozsony, Varsó, Wroclaw, Krakkó és Prága után most megnyílik az első hivatalos Mi Store Budapesten.

Időpont: 2018. augusztus 25. 12:00 Helyszín: Lurdy Ház, 1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 12-14. A bolt nyitás napját meghívásos sajtórendezvénnyel és kedvezményekkel ünneplik, amelyre várják a rajongókat is. Több szakmabeli újságíró és Youtube vlogger szórakoztatja majd a rendezvény résztvevőit, sőt, a különböző nyereményjátékokon kívül még 1000 db. Mi cupcake is felszolgálásra kerül. Kipróbálható lesz továbbá egy tesztpályán az igen népszerű elektromos roller is, a Mi Electric Scooter.

További E-gazdaság

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés