Connect with us

Hirdetés

technokrata

2017-es jóslatok a Digitális Egészségügyben

e-Egészségügy

2017-es jóslatok a Digitális Egészségügyben

A Frost & Sullivan házigazdái egy szórakoztató vita keretében mutatják be az egészségügyi adatok digitalizálásának jövőbeli lehetőségeit január 31-én, kedden, 11:00 és 17:00 óra között.

Előadók: Daniel Ruppar, Digital Health Global Program igazgatója, a Frost & Sullivan, Nancy Fabozzi, transzformációs egészségügyi  elemző, a Frost & Sullivan, Victor Camlek, transzformációs egészségügyi  elemzője, a Frost & Sullivan, Koustav Chatterjee, egészségügyi IT vezető elemző, a Frost & Sullivan

Az iparágakat is átfogó digitális technológia fejlődésével hatalmos adat áramlások jönnek létre a felhő alapú számítógépes rendszerek, az okostelefonok, mobil alkalmazások, szenzorok és az IoT(Internet of Things) által .A digitális technológiát már fel tudjuk használni az egészségügy átalakítására, mellyel új egészségügyi  és üzleti iparágak jöhetnek létre ,hogy a növekvő piaci lehetőségeket elláthassák.

Az elmúlt évtizedben a digitális megoldások elfogadása jelentősen nőtt az egészségügyi ágazatokban. És ez a növekedés a jövőben is várható lesz. Az Egészségügyi szervezetek az Egyesült Államokban (USA) úgy átalakítják az ellátórendszerüket, hogy ez a klinikailag integrált és decentralizált ellátórendszer kiszolgálhassa a feljogosított és technológia értő vásárlókat is.

A Digitális Egészségügyi termékek felölelik a klinikai, pénzügyi, és adminisztratív informatikai termékeket és szolgáltatásokat alkalmazó kórházakat, orvosokat, egészségügyi ellátásokat, a gyógyszeripari gyártókat, a biotechnológia és az orvostechnikai eszköz termékeket, és egyéb szervezeteket.

Az egészségügyi rendszer fejlődik, és arra törekszik, hogy az alacsonyabb költségeket, a jobb minőségű ellátást és nagyobb hozzáférést biztosítsa. A növekedési lehetőségek továbbra is megjelennek a széles körű digitális egészségügyi termékek szegmenseiben. A digitális egészségügy kulcsfontosságú növekedési területei közé tartozik az analitika, a távorvoslás, távoli betegmonitorozási rendszerek, bevétel-menedzsment, a kiberbiztonság, a fogyasztói elkötelezettség, műveletek optimalizálása, kapcsolattartás, és felhő alapú platformok.

Hallgassa meg a  Frost & Sullivan Digitális Egészségügyi szakértők előadásait, arról hogy hogyan fog változni a US Digitális Egészségügy 2017-ben. Az előadók felkínálnak perspektíva területeket a következő évekhez. Az előadást egy kérdezz & felelek ülés követi.

Miért ajánljuk a részvételt?

  • Fedezze fel a legfontosabb digitális egészségügyi piaci előrejelzéseket 2017.
  • Ismerje meg a növekedés területeit a következő évre.
  • Ismerje meg a kiemelt, a kulcsfontosságú előnyös témákat az egészségügyi informatika, távegészségügyi, kiberbiztonság és más fontos piaci szegmensekben.

Jelentkezni az alábbi email címen lehetséges:

jana.schoeneborn@frost.com

További információ: http://frost.ly/pu.

További e-Egészségügy

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés