Connect with us

technokrata

Aki sokszor csinál kérdőívet, az imádni fogja ezt a programot

Dotkom

Aki sokszor csinál kérdőívet, az imádni fogja ezt a programot

Két dimenzióban is terjeszkedik a magyar startup.

Hazánk piacvezető online médiamonitoring cége, a Neticle Technologies új termékkel szélesítette portfólióját. Az idén márciustól éles és bárki számára hozzáférhető Zurvey egy önkiszolgáló szövegelemző rendszer, amely mindössze öt kattintással képes a nagymennyiségű szabadszöveges információ automatikus, gyakorlatilag emberi pontosságú elemzésére. A portfólióbővítés azonban nem minden, a feltörekvő startup ugyanis már a bolgár piacon is jelen van.

Az olyan nagy mennyiségű szöveges adat, mint ügyfélvisszajelzések vagy kérdőívek nyílt kérdéseire adott válaszok, feldolgozása és értelmezése rendkívül erőforrás és időigényes lehet. A Neticle új önkiszolgáló szövegelemző megoldása a Zurvey (zurvey.io) azonban mindössze néhány perc alatt képes automatikusan, mégis emberi pontossággal feldolgozni, logikusan strukturálni, valamint vélemény- és tartalomelemezni különböző szabad szöveges tartalmakat. A cég arra a több alkalommal megfogalmazott igényre válaszolva alkotta meg harmadik termékeként a Zurvey-t, hogy ügyfelei saját adatbázisukon is gyorsan és költséghatékonyan végezhessenek nyelvi elemzéseket, és így az elemző személyek a manuális adatfeldolgozás helyett az összefüggések értelmezésére és az okozati viszonyok feltárására tudják fordítani az idejüket.

1

A portfólióbővítést leszámítva sem telnek eseménymentesen a dinamikusan fejlődő startup napjai, a Neticle ugyanis nemzetközi terjeszkedésbe kezdve 2016 első negyedévében belépett a bolgár piacra és március elseje óta a cég összes szolgáltatása elérhetővé vált bolgár nyelven is.

A Neticle Technologies 2013 óta van piacon, első terméke és egyben portfóliójának zászlóshajója a Neticle online médiafigyelő- és elemzőrendszer, mely automatikus nyelvi algoritmusaival az online médiaelemzést üzleti döntéstámogatói szintre emelte. A feltörekvő startup már most olyan jelentős vállalatokkal működik együtt, mint a Magyar Telekom, az OTP vagy Nestlé. A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően a cég egyre szélesebb körű üzleti szolgáltatásokat kínál, az év végéig pedig további országokban is piacra lép majd.Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin