Connect with us

Hirdetés

technokrata

Aki sokszor csinál kérdőívet, az imádni fogja ezt a programot

Dotkom

Aki sokszor csinál kérdőívet, az imádni fogja ezt a programot

Két dimenzióban is terjeszkedik a magyar startup.

Hazánk piacvezető online médiamonitoring cége, a Neticle Technologies új termékkel szélesítette portfólióját. Az idén márciustól éles és bárki számára hozzáférhető Zurvey egy önkiszolgáló szövegelemző rendszer, amely mindössze öt kattintással képes a nagymennyiségű szabadszöveges információ automatikus, gyakorlatilag emberi pontosságú elemzésére. A portfólióbővítés azonban nem minden, a feltörekvő startup ugyanis már a bolgár piacon is jelen van.

Az olyan nagy mennyiségű szöveges adat, mint ügyfélvisszajelzések vagy kérdőívek nyílt kérdéseire adott válaszok, feldolgozása és értelmezése rendkívül erőforrás és időigényes lehet. A Neticle új önkiszolgáló szövegelemző megoldása a Zurvey (zurvey.io) azonban mindössze néhány perc alatt képes automatikusan, mégis emberi pontossággal feldolgozni, logikusan strukturálni, valamint vélemény- és tartalomelemezni különböző szabad szöveges tartalmakat. A cég arra a több alkalommal megfogalmazott igényre válaszolva alkotta meg harmadik termékeként a Zurvey-t, hogy ügyfelei saját adatbázisukon is gyorsan és költséghatékonyan végezhessenek nyelvi elemzéseket, és így az elemző személyek a manuális adatfeldolgozás helyett az összefüggések értelmezésére és az okozati viszonyok feltárására tudják fordítani az idejüket.

1

A portfólióbővítést leszámítva sem telnek eseménymentesen a dinamikusan fejlődő startup napjai, a Neticle ugyanis nemzetközi terjeszkedésbe kezdve 2016 első negyedévében belépett a bolgár piacra és március elseje óta a cég összes szolgáltatása elérhetővé vált bolgár nyelven is.

A Neticle Technologies 2013 óta van piacon, első terméke és egyben portfóliójának zászlóshajója a Neticle online médiafigyelő- és elemzőrendszer, mely automatikus nyelvi algoritmusaival az online médiaelemzést üzleti döntéstámogatói szintre emelte. A feltörekvő startup már most olyan jelentős vállalatokkal működik együtt, mint a Magyar Telekom, az OTP vagy Nestlé. A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően a cég egyre szélesebb körű üzleti szolgáltatásokat kínál, az év végéig pedig további országokban is piacra lép majd.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés