Connect with us

technokrata

És visszatért: újra működik a Popcorn Time

Dotkom

És visszatért: újra működik a Popcorn Time

A filmstreamelő szolgáltatást már többször beszüntették, de most úgy néz ki ismét visszatér.

A már korábban bemutatott Popcorn Time nevű szolgáltatás sokszor került már nehéz helyzetbe, mivel a filmgyártók nem nagyon szeretik az ingyenessége és jogdíjfizetései elmaradása miatt. Az utóbbi időben csak a letöltött alkalmazáson keresztül lehetett mozizni. Ott is rengeteg probléma volt, mivel a filmek jelentős részénél rossz dolog indult el, vagy az előzetese, vagy csak szimplán egy másik film.

Popcorn-Time-658x411

Most már azonban az honlapon keresztül is el lehet érni a filmeket. Az új verziójú weboldal a Popcorn Time Online nevet kapta. Ez az alkalmazásban már jól megszokott felületen engedi a látogatót regisztráció és havidíj nélkül filmezni. Egyetlen kis plugin-t kell telepíteni, ami a Torrents Time néven megtalálható. Amint ez megtörtént máris indítható a legújabb film is. A bővítmény Windows 7, vagy annál újabb operációs rendszereken fut.

Pont jókor áll vissza az oldal, mivel nemsokára lejár az első regisztrálók ingyenes hónapja a Netflixen és egyelőre nincs sok értelme előfizetni, mivel kevés film és még kevesebb magyar tartalom van rajta.

 

Forrás: TheNextWebSzólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

scale 3

Kütyük

Már wifin is csatlakozik a Huawei legújabb okosmérlege

2021. február 25. csütörtök
Galaxy Tab S7
galaxy a32

SmartPhone

Megérkezett a Samsung Galaxy A32 5G

2021. február 14. vasárnap
htc vive cosmos

Kütyük

HTC VIVE Fagyos Akciók

2021. február 4. csütörtök
Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin