Connect with us

Hirdetés

technokrata

Valósággá válhat a Függetlenség Napja?

Dotkom

Valósággá válhat a Függetlenség Napja?

Meghökkentő kijelentést tett Hillary Clinton a most zajló amerikai választási kampányban. Ha betartja ígéretét, akkor izgalmas titkokra derülhet fény.

Jelenleg is zajlik az amerikai elnökválasztási kampány, ahol egyelőre csak annyi biztos, hogy Barack Obama mindenképp átadja helyét egy másik jelöltnek. Mivel a jelenlegi elnök már második ciklusát tölti, így ő már nem indulhat ismét a világ egyik, ha nem a legfontosabb tisztségéért. Ám az új jelöltek is mindent megtesznek azért, hogy magukra irányítsák a választók figyelmét és szimpatizmusát. A korábbi amerikai elnök, Bill Clinton felesége, Hillary Clinton egy kisebb atombombát robbantott azon kijelentésével, miszerint ha megválasztják, akkor feloldja az X-Akták titkosítását és nyilvánosságra hozza az 51-es körzet néven ismert titkos terület összes dokumentumát.

hillary clinton

A hivatalosan soha el nem ismert sztori szerint ezen a bázison folynak különböző kutatások a földönkívüliekkel kapcsolatban. Az egész még 1947-ben kezdődött, amikor az Új Mexikóban található Roswell mellett történt egy titkozatos baleset. Ekkor állítólag egy földönkívüli űrhajó zuhant le, melyen minden létező maradványát az arizonai bázisra szállították és azóta tartja magát az elmélet, hogy ez volt az első eset, hogy bizonyítottá vált az UFO-k létezése. Számos film is készült a témára építve, az egyik leghíresebb a Függetlenség Napja, melyben Will Smith és Jeff Goldblum menti meg Amerikát és az egész világot a pusztító idegenektől. Az nem meglepő, hogy a kampány során tényleg igyekeznek mindent bevetni a jelöltek, de Hillary ezen kijelentése számos UFO rajongót állíthat maga mellé. Csak aztán ne feledkezzen az ígéret betartásáról.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés