Connect with us

technokrata

Íme egy jó ajándék Anyák napjára

Dotkom

Íme egy jó ajándék Anyák napjára

5 ok, amiért a szüleink is imádnák az e-könyv olvasókat.

Az idősebb generáció tagjai hajlamosak a bizalmatlanságra a technikai kütyükkel szemben, még akkor is, ha azok sokszor megkönnyíthetnék életüket. Egy e-könyv olvasó számos előnnyel bír, többek között kíméli a szemet és segítségével az összes kedvencét magával viheti, bármerre jár is.

A közelgő Anyák napja alkalmából a PocketBook öt nyomós érvet szedett össze, ami miatt érdemes egy e-olvasóval meglepni édesanyánkat.

  1. Nem fárasztja a szemet

A tükröződésmentes E Ink kijelző kíméli a szemet, a beépített háttérvilágítás pedig a fényviszonyoktól függetlenül jól láthatóvá teszi a szöveget akár sötétben, akár a tűző napsütésben szeret olvasni.

  1. Mindig tökéletes betűméreten olvashatunk

Az érintőképernyős készülékeken egyetlen mozdulattal állítható a betűméret, így akár szemüveg nélkül is olvashatnak a gyengébben látók.

PocketBook-MD

  1. Egyszerűen kezelhető

A PocketBook e-olvasók intuitív kezelőfelületén rendkívül egyszerű eligazodni még azoknak is, akik nincsenek hozzászokva hasonló készülékek használatához. Lapozni a képernyő érintésével vagy a lapozó gombok megnyomásával lehet, a könyvek közötti eligazodást pedig nagyméretű borítóképek segítik.

  1. Tudja, hol tart az olvasásban

Az e-könyv olvasón nem kell megjegyeznie, hogy hol tart éppen a történetben, a készülék automatikusan ott nyitja ki a könyvet, ahol legutoljára bezárta.

  1. Egy életre elég könyvet tárolhat rajta

Egy PocketBook olvasó 4 GB beépített memóriával és microSD bemenettel könyvek ezreit képes tárolni, lehetővé téve, hogy egy egész könyvtár lapuljon a kistáskában.

+1.       Nem kell töltögetni

Egyetlen feltöltéssel akár több hónapon keresztül is lehet rajta olvasni, így bőven elég a családi látogatások alkalmával ránézni, érdemes-e már feltölteni.

Ha az ünnepre a virágcsokron kívül egy kedves és hasznos ajándékban is gondolkodik, érdemes fontolóra venni egy e-könyv olvasó által kínált tökéletes olvasásélményt is.

 Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu