Connect with us

technokrata

Egyetemi tananyag lett a rEVOLUTION vállalatirányítási rendszere

Dotkom

Egyetemi tananyag lett a rEVOLUTION vállalatirányítási rendszere

Az Óbudai Egyetem Neumann János informatikai kara a rEVOLUTION deep.erp rendszerét vette fel tantervébe

A rEVOLUTION Software több mint két éves fejlesztő munkájának eredményeként elkészült deep.erp vállalatirányítási rendszerének használatát oktatják az Óbudai Egyetem Neumann János Informatikai Karán, a 2014/2015-ös tanév második szemeszterétől. Az együttműködés során a diákok olyan valós piaci környezetben működő szoftver használatát sajátíthatják el, amely a KKV-k és nagyvállalatok körében egyaránt kedvelt.

A rEVOLUTION deep.erp vállalatirányítási rendszerét az Óbudai Egyetem Neumann János Informatikai Karának Alkalmazott Informatikai Intézete, vette fel tanrendjébe, a KKV esettanulmány óra keretében. A tanszék nappali tagozatos hallgatói a vállalati információs rendszerekről szerzett előképesítésüket tudják fejleszteni a konkrét szoftver használatának elsajátításával, amellyel megértik a piaci rendszerek logikáját és háttérelméletét. Az oktatás 2015 februárjától 12 héten át tart, heti egy alkalommal, négy órában. Az elméleti előadásokat és a gyakorlatot egyaránt a rEVOLUTION tanácsadói tartják, akik egyúttal vállalták az egyetemi oktatók betanítását, hogy később át tudják venni a képzést a vállalat szakembereitől.

erp

„Az Óbudai Egyetem filozófiája szerint olyan termékekkel ismertetjük meg a jövő mérnökeit, amelyekkel használható tudást adhatunk a kezükbe. Célunk, hogy az iskolából kilépve a tanulók valódi céges környezetben felmerülő problémákra tudjanak válaszolni, és ismerjék azokat a vállalatirányítási rendszereket, amelyeket a vállalkozások alkalmaznak. A deep.erp pedig egy ilyen szoftver. Ezért is fontos számunkra, hogy bekerült a tantervbe” — mondta Dr. Molnár András, az Óbudai Egyetem Neumann János Informatikai Karának dékánja.

A rEVOLUTION, mint vezető vállalatirányítási rendszereket fejlesztő cég, az Iroda++ szoftvercsomagja révén 23 éves szakmai tapasztalattal a háta mögött fejlesztette ki az új generációs deep.erp integrált rendszerét, amely elsősorban KKV-knak szól, de már a nagyvállalatok számára is kínál ügyviteli megoldásokat. A deep.erp magában foglalja a vállalat sikertermékének, a közel 600 felhasználót számláló Iroda++-nak minden előnyét, ugyanakkor testre szabhatóbb, nyitottabb az egyedi modulokkal történő kiegészítésre.

erp2

„Nagyon büszkék vagyunk rá, hogy az Óbudai Egyetem Neumann János Informatikai Kara felvette tanrendjébe a deep.erp oktatását, és komoly előrelépésként értékeljük ezt az együttműködést az egyetemmel. A képzésnek köszönhetően a jövő mérnökei már úgy fognak kilépni az egyetemről, hogy alaposan ismerik a rEVOLUTION deep.erp megoldását, és ezzel a mindennapi üzleti életben is használható, piacképes tudás lesz a kezükben. Úgy gondoljuk, ez nemcsak termékünk jövőbeni sikeréhez, de az ő pályakezdésük előmozdításához is nagymértékben hozzájárulhat” — fogalmazott Szalóki László, a rEVOLUTION Software Kft. ügyvezetője és termékfejlesztési igazgatója.

A deep.erp egy komplex, több modulból álló, a mai kor ergonómiai és technológiai elvárásainak megfelelő vállalatirányítási rendszer, amely naprakész adatokkal segít egyszerűen átláthatóvá tenni a cégek működési folyamatait. A rendszer tervezése során a rEVOLUTION arra törekedett, hogy az ügyfeleknél történő bevezetése során a fejlesztői munka helyett a tanácsadói munkán legyen a hangsúly, így a bevezetések nagyobb stabilitással, kevesebb hibával tudjanak megvalósulni. A deep.erp kialakítása lehetővé teszi egyedi fejlesztések implementálását és szakmai specializációkkal való továbbfejlesztését. Ezt kiaknázva a rEVOLUTION tervei között szerepel korábbi sikeres mezőgazdasági és építőipari megoldásainak deep.erp rendszerhez történő illesztése.

A rEVOLUTION termékstratégája szerint a jövőben a DEEP gyűjtőnév alatt adja ki közös módon gondolkodó szoftvereit.

További információkat az új vállalatirányítási rendszer oldalán érhet el: deep.erpSzólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu