Connect with us

technokrata

Unod, hogy állandóan új füzetet kell venned? Itt a megoldás!

Startup

Unod, hogy állandóan új füzetet kell venned? Itt a megoldás!

Egyszerűen, mikróval törölhető a Rocketbookon lévő információ, így a füzet újra és újra felhasználható.

Bizonyára mindenkivel előfordult már, hogy azzal szembesült: az épp jegyzetelésre használt füzetet betelt. Amennyiben persze fontos információk találhatóak a papíron, úgy az ember másikat vásárol, azt pedig elteszi a fiókba. De mi a helyzet akkor, ha már elavult adatok vannak a füzetben, amikre semmi szükség?

rocketbook

Itt jön a képbe az egyelőre kickstarteres projektként létező  Rocketbook, amelyről igen egyszerűen törölhetőek a felírt szövegek. A felhasználónak ugyanis nincs más dolga mint egyszerűen megmikrózni a füzetet, amelyből így egycsapásra eltűnik minden. Ez annak köszönhető, hogy a Rocketbook-hoz egy olyan, különleges tintával író tollat mellékelnek, amellyel írva a szöveg hő hatására eltűnik.

Persze attól sem kell aggódni, hogy véletlenül, a nyári melegben búcsút inthetünk az adatainknak, hiszen a Rocketbookhoz készített alkalmazással egy pillanat alatt feltölthetjük a papíron lévő információkat a felhőbe. Talán nem meglepő, hogy az újdonságra igen jól reagált a Kickstarter közössége, hiszen a kitűzött, 20 ezer dolláros célt messze túlhaladták már az alkotók, 9 nappal a vége előtt már közel 500 ezer dollár gyűlt össze. A megvalósulás tehát biztos, az első Rocketbookokat augusztusban vehetik a kezükbe a vásárlók.Szólj hozzá!

További Startup

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin