Connect with us

Hirdetés

technokrata

Unod, hogy állandóan új füzetet kell venned? Itt a megoldás!

Startup

Unod, hogy állandóan új füzetet kell venned? Itt a megoldás!

Egyszerűen, mikróval törölhető a Rocketbookon lévő információ, így a füzet újra és újra felhasználható.

Bizonyára mindenkivel előfordult már, hogy azzal szembesült: az épp jegyzetelésre használt füzetet betelt. Amennyiben persze fontos információk találhatóak a papíron, úgy az ember másikat vásárol, azt pedig elteszi a fiókba. De mi a helyzet akkor, ha már elavult adatok vannak a füzetben, amikre semmi szükség?

rocketbook

Itt jön a képbe az egyelőre kickstarteres projektként létező  Rocketbook, amelyről igen egyszerűen törölhetőek a felírt szövegek. A felhasználónak ugyanis nincs más dolga mint egyszerűen megmikrózni a füzetet, amelyből így egycsapásra eltűnik minden. Ez annak köszönhető, hogy a Rocketbook-hoz egy olyan, különleges tintával író tollat mellékelnek, amellyel írva a szöveg hő hatására eltűnik.

Persze attól sem kell aggódni, hogy véletlenül, a nyári melegben búcsút inthetünk az adatainknak, hiszen a Rocketbookhoz készített alkalmazással egy pillanat alatt feltölthetjük a papíron lévő információkat a felhőbe. Talán nem meglepő, hogy az újdonságra igen jól reagált a Kickstarter közössége, hiszen a kitűzött, 20 ezer dolláros célt messze túlhaladták már az alkotók, 9 nappal a vége előtt már közel 500 ezer dollár gyűlt össze. A megvalósulás tehát biztos, az első Rocketbookokat augusztusban vehetik a kezükbe a vásárlók.



Szólj hozzá!

További Startup

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés