Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ez ciki: Kizárólag az Apple cuccok működnek a Sonynál

Dotkom

Ez ciki: Kizárólag az Apple cuccok működnek a Sonynál

Olyan reklámot csinált most a Sony az Apple-nek, amit pénzzel biztos nem lehetett volna összehozni.

Néhány nappal ezelőtt robbant a bomba, hogy eddig ismeretlen hackerek betörtek a Sony Pictures szervereire és gyakorlatilag mindent elloptak róluk. A fontos jelszavakon túl félkész forgatókönyvek és komplett filmek is eltulajdonításra kerültek, így nyugodtan mondhatjuk, hogy minden idők egyik legkomolyabb krízise zajlik a Sony berkein belül.

aqckavwp_embeded_image_2

Sokak szerint az akció mögött Észak-Korea áll, mivel az ország nem nézte jó szemmel, hogy az Interview című, gyakorlatilag a vezetőjük megöléséről szóló filmet be akarta mutatni a japán óriás. Ennek hatására most egy alkalmazott elmondása alapján 1992-es színvonalon működik az egész stúdió, így előkerültek a faxok és az óriási termekben is maximum 2-3 számítógép működik.

iphone61

Kivétel ez alól az Apple különítmény, hiszen azok akik a kaliforniai vállalat termékeit használják, teljesen érintetlenek maradtak, az iPhone, iPad és Mac eszközök most is minden gond nélkül használhatóak. Azt hiszem nyugodtan mondhatjuk, hogy ennél jobb reklámot nem csinálhatott volna idén az Apple, hiszen ezzel nemcsak a Sony-t álázták a porba, de a többi cégnek is megmutatták, hogy mi az igazán biztonságos termék. Alighanem a történt itt még nem ért véget, kíváncsian várjuk a további fejleményeket.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés