Connect with us

Hirdetés

technokrata

Hivatalosan is bemutatkozott az új MacBook

Laptop

Hivatalosan is bemutatkozott az új MacBook

Frissítette a szupervékony laptopját a kaliforniai gyártó.

Ma végre hivatalosan is bemutatta az Apple a tavaly tavasszal megjelent MacBook család frissítését. A kaliforniai gyártó mérnökei azonban az elmúlt időszakban nem vitték túlzásba a munkát a szupervékony készüléken, hiszen csak minimális változtatásokat kaptunk.

macbookapple2

Az első és legfontosabb, hogy bár a készülék külseje teljesen megegyezik az elődjével (azaz továbbra is csak egy USB-C és egy 3,5 mm-es jack csatlakozót találunk rajta), immár az asztoszürke, az ezüst és az arany mellett rozéarany színben is megvásárolható lesz a modell.

Ezen kívül erősebb processzorok állnak a vásárló rendelkezésére, az alapot az 1,1 GHz-es Core M3 jelenti, míg feljebb az 1,2 GHz-es Core M5, illetve 1,3 GHz-es Core M7 foglal helyet. Nem változott az SSD-k mérete, továbbra is 256 illetve 512 GB-nyi tárhellyel érhető el a készülék, ahogyan a RAM mérete is maradt 8 GB. Javult viszont az integrált grafikus gyorsító, hiszen az  Intel HD Graphics 515 helyett már egy  Intel HD Graphics 5300-as dolgozik a burkolat alatt.

macbookapple

Az új MacBookok az elkövetkező hetekben lesznek elérhetőek, továbbra is a megszokott árakon. Épp ezért, ha most készültél ilyet venni, lehet, hogy érdemes megfontolni az elődmodellt, hiszen azt akciósan is hazaviheted majd.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés