Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új zászlóshajót mutathat be a Sony?

Kütyük

Új zászlóshajót mutathat be a Sony?

Rejtélyes telefonra bukkantak egy adatbázisban.

A Sony az elmúlt években alaposan megváltoztatta a készülék portfólióját, a korábbi, széles kínálat helyett manapság inkább a felső-közép és a felső kategóriára koncentrálnak. Az idei évben ezt az X sorozat fedi le, a három tagú paletta a legújabb információk szerint azonban egy újabb taggal bővülhet a közeljövőben.

A GFXBench adatbázisában ugyanis kiszúrtak egy telefont, amely F833X kódnéven szerepel, ez pedig valószínűleg egy új csúcsmodell lehet, hiszen a jelenlegi zászlóshajónak, az Xperia X Performance-nak F813X a kódjele.

Xperia X Performance Black

Az adatok alapján kiderült, hogy a telefonban egy 5,1 colos, Full HD megjelenítő dolgozik majd, amely mögött a Snapdragon 820-as lapkakészlete, 3 GB RAM és 32 GB memória foglal majd helyet. A hátoldalon egy 23 megapixeles kamerával találkozhat majd a vásárló, míg az előlapon egy 13 megapixeles egység várja a szelfik készítését.

Ez a képernyő kivételével gyakorlatilag megegyezik az Xperia X Performance-szal, így nem tudni, hogy csak egy, bizonyos piacokon megjelenő példányról van szó, vagy valamilyen más, szoftveres különlegességgel érkező világmodellről van szó.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés